Gebeliginde lobar holoprozensefali teshisi konulan hamileler var mi

Çok geçmiş olsun benimki de geçen hafta sonlandırıldı 23.haftada psikolojim o kadar kötü ki sanki ömür boyu böyle devam edecekmiş gibi vicdan azabı çekiyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun tamamen unutulmasada zamanla hafifliyor inanın nisan ayındaydı benim 7 ay oldu. Sizin down sendromu muydu?

Çok geçmiş olsun benimki de geçen hafta sonlandırıldı 23.haftada psikolojim o kadar kötü ki sanki ömür boyu böyle devam edecekmiş gibi vicdan azabı çekiyorum :KK43:
Benimde 2ay önce sonlandırma oldu bende unutamadım hergun ağlıyorum rabbim yardimcimoz olsun ben yeniden gebe kalmak istiyorum

Amniyosentez sonucunda kesin çıkar zaten ön sonuç 2 3 gün içinde çıkıyor kesin sonuç 3 haftayı buluyor inşallah hakkınızda hayırlısı olur beklemek çok zor rabbim sabır versin
Merhaba ben de bugün önsonucumu alacağım,ön sonuçla diğer sonuç farklı çıkabiliyormuş :( tam da bugün rahatlarım diyordum bunlarla karşılaştım :( sizin ikisi de paralel miydi? Farklı mıydı ?

Nolur yardımcı olun dunden beri bir kabusun içindeyim çıkamıyorum bebeğimin beyninde Bi hücresini oluşmadığıni bu da doğduğunda işitme engelli de olabilir kör de olabilir engelli de olabilir diyorlar yani hiçbisey belli değil ve bu yüzden napicagimi şaşardım benim gibi böyle Bi durumla karşılaşan oladi mu 22+4 haftaligim. 2 gündür ölü gibiyim
Nolur yardımcı olun dunden beri bir kabusun içindeyim çıkamıyorum bebeğimin beyninde Bi hücresini oluşmadığıni bu da doğduğunda işitme engelli de olabilir kör de olabilir engelli de olabilir diyorlar yani hiçbisey belli değil ve bu yüzden napicagimi şaşardım benim gibi böyle Bi durumla karşılaşan oladi mu 22+4 haftaligim. 2 gündür ölü gibiyim
Merhaba geçmiş olsun öncelikle,bu sonuç detaylıda mı çıktı ? Amniyosentezde mi ? Ben de Şuan amniyosentez sonucumu bekliyorum çok tedirginim :(
Sizin gebelik nasıl ne durumdasınız aldınız mı duruyor mu bebeğiniz?

Back
X