Gebeliğini erkenden öğrenen güzel anneler beta hcg kaçti ve kaça kadar yükseldi

• Konu Sahibi Konu Sahibi MDNM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 8.54 ile ogrendim. 2 gun sonra 44e cikti. 1 hafta sonra 492. 2 hafta sonra da 2600lere cikmisti. 2600iken kese goruldu. Keseden 1-2 hafta sonra da kalp atisi duyduk.
Ohh MAŞALLÂH sağlıkla ilerleyin inşallâh Râbbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin İnşallâh

Kaçla öğrendiğinin bir önemi yok canım sende geç döllenme olmuştur düşük çıkar bu çok normal. Önemli olan 2 günde bir en az %60artmasi gerek. Oyle illa tam 2 kat artacak diye birsey de yok. Benimki 3.1 kat artıyordu iki kere baktırdım sonra doktor gayet iyi haftaya gel keseyi görmemiz gerek dedi. Bende zaten sürekli olctturmek istemedim en doğrusu ulstrasyonda çıkıyor çünkü.

Ben de 63 ile öğrendim iki gün sonra 138 oldu araya 3 gün girdi bi daha kan verene kadar bugün 549 olmuş canm 28 ine kese için çağrsı doktor 😊

Öncelikle hayırlı olsun canım Râbbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallâh değerin çok güzel artmış MAŞALLÂH valla günler bir türlü geçmiyor sanki:-)
Canım benim kızım şuan on aylık 🤭 çok şükür öyle böyle geçti biraz sıkıntılı oldu ama moralinizi bozmayın stres cok etkiliyo rabbim isteyen herkese versin evlatla sinamasin

Canım benim kızım şuan on aylık 🤭 çok şükür öyle böyle geçti biraz sıkıntılı oldu ama moralinizi bozmayın stres cok etkiliyo rabbim isteyen herkese versin evlatla sinamasin
Amin Ecmâin Cümlemizin inşallâh...

Ben ilk ogrendigimde ara ara lekelenmelerim vardı sans eseri reglim çözülmedi diye gittim hamileymişim 600 kusurlerde öğrendim sanırım normal reglimin 3. Günü filandi sonrasin da da benimki yüzde yetmiş filan sağlıksız gibi bakıldı ama sonrasında kese filan görüldü yapmanız gereken iki günde bir kan verip takının yapılması henüz çok yeni demek ki regliniz geçtimi bilmiyorum kese iki bin civarında görülüyor şuan folikasite başlayın ağır işler yapmayın inşallah guzel sonuçlanır hayırlı olsun 🙂 yani kanama lekelenme vs olmadıktan sonra kadın doğuma şuan için gidilmesini gereksiz buluyorum tabi daha önce düşük vs öykünüz yoksa hepsini acil yada aile hekimi yapiyo gerekli testleri
beta herkeste ayni artmiyor bence burada yaniliyoruz benim ilk cocugumdada dis gebelik demislerdi erken fark ettigimide soylemistim ama alalim demislerdi.ikinci gebeligim suan 2 gun once 217 bugun 451 bekliyorum 1 hafta sonra falan gidicem doktora

beta herkeste ayni artmiyor bence burada yaniliyoruz benim ilk cocugumdada dis gebelik demislerdi erken fark ettigimide soylemistim ama alalim demislerdi.ikinci gebeligim suan 2 gun once 217 bugun 451 bekliyorum 1 hafta sonra falan gidicem doktora
Herkeste aynı artacak diye bişey yok ki istatistiklere göre degerlendiriyolar her şey nasip ilahi takdir 🙂

umut her zaman vardır canım, hayırlı olsun öncelikle. ben 30 ile öğrendim ikişer gün arayla 62 102 217 438 diye ilerledi. bir daha kan vermedim. kesemizi de gördük. bat ne zaman? benim adetim 5 gün geçmişti 30la öğrendim. kurma kafanda bir şey. sağlıklıysa her şekilde büyür bebişin karnında. :)
Bende dün 30 ile öğrendim yarın tekrar baktiricam

Kızlar hastaneye gittim beta hcg 14,35 çıktı iki gün sonra tekrar verecem sizinde ilk baktığınizda kactı ve kac gün sonra yükseldi bir umut varmı acaba lütfen yazarmısınız
Bende bugün kan verdim 1138 çıktı

Back
X