gebeliğinin ilk zamanlarında kasık ağrısı çekenler

ozfagu33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
93
28
28
arkadaşlar merhaba.ben yeniyim aranızda öncelikle bikaç gün önce kanda beta hcg değerlerine göre hamile olduğumu öğrendim fakat daha çok yeni oldğu için kese vs onu ultrasonda ileriki zamanlarda bakacağız dedi doktorum inşallah şu aşamaların hepsi hayırlısıyla geçer. arkadaşlar benim sorum adet olacakmışım gibi kasık ağrım var benzetmek gerekirse tatlı tatlı bu durum normalmi acaba yoksa sıkıntı bi durummu?

Cok normal canim kafana takma 6.haftada gorurler keseyide insallah zaten adet sancisi gibi olmasi gebelik belirtisi ama sen kensdiini yorma agit kaldirma bebecigin yerlessin saglam sekilde Allahin izniyle hayirli olsun

Cok normal canim kafana takma 6.haftada gorurler keseyide insallah zaten adet sancisi gibi olmasi gebelik belirtisi ama sen kensdiini yorma agit kaldirma bebecigin yerlessin saglam sekilde Allahin izniyle hayirli olsun
Oluyo cnm ben 8. Haftadayim hala kasik agrim var cnm

Oluyo cnm ben 8. Haftadayim hala kasik agrim var cnm

kızlar merhaba bende bu ay 10 tane iğne yedim bebiş için inş sonuç vermiştir klomen denedik olmayınca iğneye geçtik menogon kullandım ayın 2-3 ü gibi adet olmam gerekiyor ama ara ara karnımda batmalar oluo yani daha 10 gün fln var erken ama bu belirti olabilir mi belkide psikolojik çok istiyorum çünkü artık

okadar erken belli olmaz cnm psikolojiktir ama inş olur rabbim büyük yoku var eden o sen dua sağdece

Canim benim rabbim ol derse olur ama sabitleme fikrini canim sitrestende olmazma benim adetime 2hafta kala kasiklarimda agri oluyodu ben usuttum saniyodum bebek istiyoduk ama hic bole b8 agri olacagini duunmezdim hic bi belirtimde yoktu hatta dr gittim yunurtlama olmus ondan olabilir demisti progestronuma bakti normaldi rabb8m nasip ettim megerse bebiism yerlesiyomus o agriymis yuce rabbim istegen herkese hayirli bir sekilde nasip etsin insallah

Amin cnm bu ay oldum igneleri bakalm bi hafta fln kaldi adetime bi ara batmalar oldu ama yok simdi cok hafifti baska hicbi degisiklik de yok o yizden umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…