Gebeliğinizi kaçıncı haftasında öğrendiniz

danset

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
32
2
1
25
Gebe olduğunuzu ne zaman nasıl öğrendiniz? Adet gecikmesinden önce öğrenen var mı?

Gebe olduğunuzu ne zaman nasıl öğrendiniz? Adet gecikmesinden önce öğrenen var mı?
Adetime 6 gün kala çok çok silik bir çizgi çıkmıştı gözle görmek bile zordu ihtimal vermedim 5 haftalıkken sancıyla hastaneye gittiğimde öğrenmiştim. Erken öğrenmek iyi değil kimyasala çevirebiliyor çevirmese bile keseyi görür müyüm vs diye panik yapıyor insan. En iyisi sabretmek zor olsa da gecikmeyle beraber öğrenmek

regle 4 gün kala idrar testinde öğrendim. belirtiler regle bir hafta kala başlamıştı. regle 3 gün varken de kan verdim. 306 çıktı değerim. regl gecikmesinin 2.günü değerim 2400dü. aynı gün doktor muayeneye çağırdı ama gitmedim. gecikmenin 10.günü ilk muayeneye gittim

Hangi belirtiler vardı? Benimde 1 hafta kala başladı kasılmalarım sancılarım bir gün çok yoğun akıntım geldi sonrasında durdu

Hangi belirtiler vardı? Benimde 1 hafta kala başladı kasılmalarım sancılarım bir gün çok yoğun akıntım geldi sonrasında durdu
regl sancım vardı ama sürekli değil. gelip gidiyordu. bir de sağ kasığımda batma oluyordu. son regle 4 gün kala göğüs ağrısı başlayınca süphelenil test yaptım

Kızlarım ben 3 yıldır gebe kalamıyorum 39 yaşındayım hiç bebeğim yok. Bi bakar mısınız bugün yumurtlamanın 9. Günü çok çok silik bi şey görüyorum ama pembe gibi de, yıllardır bu testi yaparım hiç görmedim umutlanmalı mıyım? Predictor early.

Eklentiler

• IMG_9975.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_9973.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 47
Sonucunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…