Gebeliğe Hazırlık Gebeliğinizi kanda döllenmeden kaç gün sonra öğrendiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ikinci beta verdiginde kac gun sonra kaç çıkmıştı? Kese kalp ne zaman gördün?
Ben 3 kere 2 gün ara ile vermiştim.
10 Mayıs 149
12 Mayıs 420
14 Mayıs 1010 gibi bir değerdi sanırım ( bundan emin değilim)

Keseyi 19 Mayıs gördük. 8 mm ydi.
Yolk kesesini 24 Mayısta gördük.
Henüz kalp atışını duymak nasip olmadı. Yarın randevum. İnşallah duyabilirim sağlıklı gidiyordur herşey🙏🏼

Gebelik mi var inşallah?

Ben 3 kere 2 gün ara ile vermiştim.
10 Mayıs 149
12 Mayıs 420
14 Mayıs 1010 gibi bir değerdi sanırım ( bundan emin değilim)

Keseyi 19 Mayıs gördük. 8 mm ydi.
Yolk kesesini 24 Mayısta gördük.
Henüz kalp atışını duymak nasip olmadı. Yarın randevum. İnşallah duyabilirim sağlıklı gidiyordur herşey🙏🏼

Gebelik mi var inşallah?
Maşallah 🙏
Evet kuzum Allah nasip ederse pzt kan verdim 101 çıktı, bugün yine verdim 168 çıktı beta. %60 artış var ama daha çok erken galiba. Biraz huzursuzum. Ondan sordum🙏

Maşallah 🙏
Evet kuzum Allah nasip ederse pzt kan verdim 101 çıktı, bugün yine verdim 168 çıktı beta. %60 artış var ama daha çok erken galiba. Biraz huzursuzum. Ondan sordum🙏
Huzursuzluk yapmayın hiç güzel güzel artar inş sağlıcakla alırsınız kucağınıza ☺️ Sizde mi çatlatma iğnesinden sonra kaldınız bir de acaba kaçıncı gün idrar testi yaptınız

Maşallah 🙏
Hadi inşallah sağlıkla devam etsin🥰🥰
Saate dikkat etmiş miydin?
Ama zaten en az %60 artış bekleniyor. İnşallah 2 gün sonra da güzelce artar🙏🏼🥰

Bir de artışın güzel olması her zaman iyi gittiği anlamına gelmiyor. 1 kaybım oldu. Artışlarım çok iyiydi. Şimdi de biraz riskli.
Her aşamada huzursuz olacak bir şeyler olacak. En güzeli duamızı edip beklemek ve mümkünse iyiyi düşünmek🙏🏼🥰

Hadi inşallah sağlıkla devam etsin🥰🥰
Saate dikkat etmiş miydin?
Ama zaten en az %60 artış bekleniyor. İnşallah 2 gün sonra da güzelce artar🙏🏼🥰

Bir de artışın güzel olması her zaman iyi gittiği anlamına gelmiyor. 1 kaybım oldu. Artışlarım çok iyiydi. Şimdi de biraz riskli.
Her aşamada huzursuz olacak bir şeyler olacak. En güzeli duamızı edip beklemek ve mümkünse iyiyi düşünmek🙏🏼🥰
Kuzum Ayni laboratuvar ilki oglen 2.5 bugunku sabah 11 oldu.
O kadar haklisin ki, sabrin sonu selamet inşallah 🙏 rabbim nasip etsin yeterki🌱

Huzursuzluk yapmayın hiç güzel güzel artar inş sağlıcakla alırsınız kucağınıza ☺️ Sizde mi çatlatma iğnesinden sonra kaldınız bir de acaba kaçıncı gün idrar testi yaptınız
Allah razı olsun canım benim, benim iki asilamam var ucuncuyu yapacaktik en son ki uzun kapanmada hastane kapandı devlet olduğu için,ovulasyonla takip edeyim dedim nasip oldu🙏 yumurtlamadan15 gun sonra testte ve kanda netleşti🥰

Merhabalarrrr. Hamileliğinizi kan tahlilinde ne zaman öğrendiniz acaba? İlişkiden kaç gün sonra, reglinize kaç gün kala? Erkenden öğreneniniz var mıııı?

Benim bat ıma daha var ama içim içime sığmıyor, göğsüm ağrıyor. Muhtemelen gebelik bekleyen bir çoğunuz böyle hissediyorsunuzdur. :( Bu ne acele biraz sabret diyebilirsiniz.

Bugün çookk yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Arkadaşımın sürpriz yumurtası. :) Onun adına mutluyum, sevindim de ama nedense içimden ağlamak geliyor. Eşim diyor ki arkadaşın hamile diye mi üzülüyosun. Hayır neden üzüleyimm.

Üzüldüm mü acaba? Bu beni kötü, kıskanç arkadaş mı yapar? İçime böyle bi şey oturdu sanki.

Adetime 7-8 gün varken öğrendim idrar testi yaptım ve hemen çıktı ertesi günü tekrar yaptım yine çıkınca kan verdim 46.93 çıkmıştı sonucum kızım 2 yaşında

Back
X