Hmm bugün 4. Günüm hala olmadım dün sabahta yapmıştım test negatif ama çok silik dikkatli bakınca görülebilecek bir çizgi var birde göğüslerim günden güne daha da çok sızlamaya başladı..Gec dollenme olmuştur belki. Adetiniz 1 hafta gecsin testi oyle yapin isterseniz.
Keşke bende o çift çizgiyi görebilsem 6 aydır deniyoruz ama yok ilk defa böyle bir gecikme söz konusu umutlanıyorum çok fazla 4. Gecikme günüm birde göğüslerim aşırı ağrıyorBen sigara içen ve çok seven biriyim. bir gün kokusu çok tuhaf geldi covid oldum sandımiçmeye çalıştım ama bitiremedim ertesi gün yine aynısı oldu böyle böyle derken bir fırt alıp atar oldum. sonrasında yemek eşliğinde ayran içiyordum bir türlü kendimi tutamıyorum o ayranı kusmak istedim. kusmaktan çok korkarım bu arada o yüzden sürekli içmek için zorladım kendimi. hiç aklımda yokken test aldım şak diye ikinci çizgi belirdi. Ben böyle öğrendim
Insallah bir an once görürsünüz. Benim her adet oncesi goguslerim agrirdi en gec 4. gun regl olurdum. Bu kez ise goguslerim yine sisti ama en cok uclari acidi ve yanma hissi olustu farkli olarak. Bir de herkes 10 15 gun once basladi gebelikte yazmis benim oyle olmadi adet gunum gectikten sonra göğsüm acimaya basladi sonra da testte cikti. Doktora muayene oldunuz mu hic?Keşke bende o çift çizgiyi görebilsem 6 aydır deniyoruz ama yok ilk defa böyle bir gecikme söz konusu umutlanıyorum çok fazla 4. Gecikme günüm birde göğüslerim aşırı ağrıyor
Bebek düşünmeye başladığımızın 3. Ayında gitmiştim muayne oldum kontrol amaçlı hiçbir sıkıntı yok gayet iyi sayıda yumurtan var falan demişti eşimde de hiçbir sıkıntı yok o da test vermişti ama bu ay gitmedim test tekrarlayıp öyle gitmeyi düşünüyorum geç döllenme olabileceğinden şüpheleniyorum sizce de olabilir mi erken gebelik testi yapıcam ve illaki sabah mı yapmak gerekiyor bu testleri çok sabırsızımInsallah bir an once görürsünüz. Benim her adet oncesi goguslerim agrirdi en gec 4. gun regl olurdum. Bu kez ise goguslerim yine sisti ama en cok uclari acidi ve yanma hissi olustu farkli olarak. Bir de herkes 10 15 gun once basladi gebelikte yazmis benim oyle olmadi adet gunum gectikten sonra göğsüm acimaya basladi sonra da testte cikti. Doktora muayene oldunuz mu hic?
Ben sabah yapmadim hic oglen yaptim ama genelde sabah daha iyi oldugunu soyluyorlar. Bir de testte erken pozitif görmek de ayri bir stres. Kan verdiğinizde deger kucukse bu sefer her iki gunde bir kan verip artisa bakmak gerekiyor. 1500leri geçene kadar daha cok stres oluyor insan. Bence adet olmazsaniz 1 hafta bekleyip oyle yapin ben tam 11. gun yaptimBebek düşünmeye başladığımızın 3. Ayında gitmiştim muayne oldum kontrol amaçlı hiçbir sıkıntı yok gayet iyi sayıda yumurtan var falan demişti eşimde de hiçbir sıkıntı yok o da test vermişti ama bu ay gitmedim test tekrarlayıp öyle gitmeyi düşünüyorum geç döllenme olabileceğinden şüpheleniyorum sizce de olabilir mi erken gebelik testi yapıcam ve illaki sabah mı yapmak gerekiyor bu testleri çok sabırsızım
İyi sabretmişsiniz ilk gebeliğinizi miBen sabah yapmadim hic oglen yaptim ama genelde sabah daha iyi oldugunu soyluyorlar. Bir de testte erken pozitif görmek de ayri bir stres. Kan verdiğinizde deger kucukse bu sefer her iki gunde bir kan verip artisa bakmak gerekiyor. 1500leri geçene kadar daha cok stres oluyor insan. Bence adet olmazsaniz 1 hafta bekleyip oyle yapin ben tam 11. gun yaptim
Ikinci. Sabirsizlik beni hep daha cok uzdu o yuzden bekledim.İyi sabretmişsiniz ilk gebeliğinizi mi
Hayırlsıyla kucağınıza alırsınız inşallahIkinci. Sabirsizlik beni hep daha cok uzdu o yuzden bekledim.
Testi akşam yapsam mı sabah mı yapsamIkinci. Sabirsizlik beni hep daha cok uzdu o yuzden bekledim.
Anladım yapıcam inşallah hamileyimdir. siz nasıl öğrenmiştiniz acaba?4 gün gecikmişsin elindeki de erken gebelik testi. sabahı beklemene gerek yok bence. sadece sıvı içme bir süre idrara sıkışıkolunca yap testi.
inşallah saglıklı bir bebeğiniz olurAnladım yapıcam inşallah hamileyimdir. siz nasıl öğrenmiştiniz acaba?
Dün gecikmenin 3. Günüydü normal test yapmıştım negatif gördüm sonradan testte belli belirsiz dikkatli bakınca görülebilecek bir çizgi gördüm belki de kuruma çizgisiydi bilemiyorum ama biraz daha bekliyim öyle yapıyım diye düşündüm.inşallah saglıklı bir bebeğiniz olur
ben ilk gebeliğimde aşırı aşırı uyku halim vardı akşam sekiz kafam sofrada düşerdi uykudan zaten anlamıstım. hatta regl günüm testte negatif çıkto yine de emindim testin yanıldıgına iki gün sonra erken gebelikle öğrendim.
ikincide hiç belirtim olmadı ama zaten istiyorduk regl günümden iki gün önceydi sanırım kaset testle öğrendim.
yani her gebelik farklı. ikincide belirtim mide bulantım koku hassasiyetim hiçbirşeyim olmadı mesela
Merhaba yine ben bu ayda reglim 9 gün gecikti 7. Gününde yaptım negatif ve regl öncesinde yaşanan göğüs agirlari kasık ağrıları olmadı rehl günü geldi geçti daha yeni sızlamaya başladı .İnşallah hamilesinizdir. Ben çok geç ogrendim regldrn sonra 15. Günde geç döllenme olmuş onun için çıkmamış önceki testlerde. Öğrendiğimde ise daha 3 buçuk haftalıkti bebeğim ultrasonda felan gözükmedi stresli geçmişti o günler.
En iyisi bi kan testi vermek o zaman. Varsa direk çıkar idrarda bu seferde silik çıkıyor yine insana var mı yok mu endişeleniyorMerhaba yine ben bu ayda reglim 9 gün gecikti 7. Gününde yaptım negatif ve regl öncesinde yaşanan göğüs agirlari kasık ağrıları olmadı rehl günü geldi geçti daha yeni sızlamaya başladı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?