gebelik 19 hafta kanama

Hulyaaa60

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
67
35
23
45
Arkadaşlar gebeliğin 19 haftasi içindeyim tüp bebek ikiz gebelik bugun kanamam oldu :( çok üzüldüm doktora gittim birşey yok dedi bebeklerin kalp atisina bakdi progeston fitile devam et dedi sizlerde oldumu simdi yatiyorum evde inan çok üzüldüm tecrübeli arkadaşlar yazabilirmi

kızkardeşim de bugün iğne vuruldu yatıyor ama kanama devam ediyor
Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın sağlıklı bir şekilde

18 haftalıkken kanamam olmuştu,hem de kıpkırmızı okuldaydım.tenefuste tuvalete gıtmıştım.
o şokla dr.umu aradım.iğne yaptırdık hemen 3gun yattım bırsey olmadı
sımdı kızım 4 ocakta 4 aylık olacak.
sağlıkla kucaklayın ınş bebegınızı

Gebeliğimin 15. hatasındayım ve benim de kanamam oldu. Her şey normal gözüküyor ama ben çok endişeliyim nedeni ne olabilir. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi

Gebeliğimin 15. hatasındayım ve benim de kanamam oldu. Her şey normal gözüküyor ama ben çok endişeliyim nedeni ne olabilir. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi
Canim merhaba aynisini ben yasadim tam 15.ci haftada kanamam oldu 2 hafta once doktorum yatiralim dedi bebekte sorun gozukmedi. Igne vuruldum 1 hafta boyunca yattim cok şükür durdu kanamam. Doktor sebebini bilemiyorum su an dedi ama cok sukur kesildi kanamam. Doktoorun igne verdi mi sana

Benim anlık kanama şeklide oldu, kesildi hemen yani devam eden bir kanama yok. Ultrasonda da kanama bölgesi görünmedi. Progestan verdi doktor. Her şey yolunda gözüküyor ama insan tedirgin oluyor

Slm kizlar kanamanizin yogunlugu ve kanama renginiz nasildir benimde oldu kanamam koyu sekilde bundan bir ay önce ama benim kanamam koyuydu sadece birkere cok acik ve cok kanamam oldu bol bol dinlenin

Slm kizlar kanamanizin yogunlugu ve kanama renginiz nasildir benimde oldu kanamam koyu sekilde bundan bir ay önce ama benim kanamam koyuydu sadece birkere cok acik ve cok kanamam oldu bol bol dinlenin
Canim bendeki kahverengi sadece 1 kerelik 2_3 damla seklinde oldu devamida gelmedi igne vuruldm doktorumda usg ile bakinca bebek iyi dedi

Canim bendeki kahverengi sadece 1 kerelik 2_3 damla seklinde oldu devamida gelmedi igne vuruldm doktorumda usg ile bakinca bebek iyi dedi
Canimn bir iki damla bide kahverengiyse hic korkma önemli olan taze kan olmasin benim ara ara cok geldi isi bile biraktim cok sûkûr 1 aydir gelmio artik ama yinede bol bol dinlen dok. Hep dior ne gúzel gelmesinde insallah cok gecmis olsun bebeginin ii olmasina cok sevindim insallah hayirlisiyla alirsin aliriz kucaklarimiza

Canimn bir iki damla bide kahverengiyse hic korkma önemli olan taze kan olmasin benim ara ara cok geldi isi bile biraktim cok sûkûr 1 aydir gelmio artik ama yinede bol bol dinlen dok. Hep dior ne gúzel gelmesinde insallah cok gecmis olsun bebeginin ii olmasina cok sevindim insallah hayirlisiyla alirsin aliriz kucaklarimiza
Ahh canim insallah saglicakla aliriz kucagimiza bebislerimizi ;)

Ne iğnesi vuruldunuz? Bana iğne vurulmadi sadece progestan verdi doktor. Bu sabah da kanama oldu ne yapacağımı bilemiyorum

Ne iğnesi vuruldunuz? Bana iğne vurulmadi sadece progestan verdi doktor. Bu sabah da kanama oldu ne yapacağımı bilemiyorum
Canim bildigim kadariyla düsük tehlikesine karsi vuruolar igneyi cok ûzûldûm kanamana en yakin dok. Basvur kendi dok. Gidemiosan ben her kanamada gittim saolsun ilgilendiler cok eskide olsa kanamam gel dediler ama korkma demislerdi ben tedavimin basindan beri progestron fitil kullaniorum halende birakmadik insallah hayirlisiyla atlatirsiniz

Back
X