Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim merhaba aynisini ben yasadim tam 15.ci haftada kanamam oldu 2 hafta once doktorum yatiralim dedi bebekte sorun gozukmedi. Igne vuruldum 1 hafta boyunca yattim cok şükür durdu kanamam. Doktor sebebini bilemiyorum su an dedi ama cok sukur kesildi kanamam. Doktoorun igne verdi mi sanaGebeliğimin 15. hatasındayım ve benim de kanamam oldu. Her şey normal gözüküyor ama ben çok endişeliyim nedeni ne olabilir. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi
Canim bendeki kahverengi sadece 1 kerelik 2_3 damla seklinde oldu devamida gelmedi igne vuruldm doktorumda usg ile bakinca bebek iyi dediSlm kizlar kanamanizin yogunlugu ve kanama renginiz nasildir benimde oldu kanamam koyu sekilde bundan bir ay önce ama benim kanamam koyuydu sadece birkere cok acik ve cok kanamam oldu bol bol dinlenin
Canimn bir iki damla bide kahverengiyse hic korkma önemli olan taze kan olmasin benim ara ara cok geldi isi bile biraktim cok sûkûr 1 aydir gelmio artik ama yinede bol bol dinlen dok. Hep dior ne gúzel gelmesinde insallah cok gecmis olsun bebeginin ii olmasina cok sevindim insallah hayirlisiyla alirsin aliriz kucaklarimizaCanim bendeki kahverengi sadece 1 kerelik 2_3 damla seklinde oldu devamida gelmedi igne vuruldm doktorumda usg ile bakinca bebek iyi dedi
Ahh canim insallah saglicakla aliriz kucagimiza bebislerimiziCanimn bir iki damla bide kahverengiyse hic korkma önemli olan taze kan olmasin benim ara ara cok geldi isi bile biraktim cok sûkûr 1 aydir gelmio artik ama yinede bol bol dinlen dok. Hep dior ne gúzel gelmesinde insallah cok gecmis olsun bebeginin ii olmasina cok sevindim insallah hayirlisiyla alirsin aliriz kucaklarimiza
Aminn ecmainn canim benim insallah hayirlisiylaAhh canim insallah saglicakla aliriz kucagimiza bebislerimizi![]()
Canim bildigim kadariyla düsük tehlikesine karsi vuruolar igneyi cok ûzûldûm kanamana en yakin dok. Basvur kendi dok. Gidemiosan ben her kanamada gittim saolsun ilgilendiler cok eskide olsa kanamam gel dediler ama korkma demislerdi ben tedavimin basindan beri progestron fitil kullaniorum halende birakmadik insallah hayirlisiyla atlatirsinizNe iğnesi vuruldunuz? Bana iğne vurulmadi sadece progestan verdi doktor. Bu sabah da kanama oldu ne yapacağımı bilemiyorum
Belli olmaz. Sen dikkatli olmaya devam et. Benim gebeligimde de oldu. Fakat şükür bebeğe birşey olmamıştı. Ama ben genelde kanama durana kadar hep yattım.Kizlar bu sabah kanama kahverengi lekelenmeye dondu bu artik gecmeye basladigi anlamina mi geliyor