• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik 8+6 lütfen bakarmısınız

kaderuyur

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
8
Kızlar slm 8+6 hamileyim hafif başım ağrıyor büyük tansiyonum 136 küçük tansiyonum 87 nabzım 100 sizce tehlikelimi ilk gebeliğim böyle olan varmı

Kızlar slm 8+6 hamileyim hafif başım ağrıyor büyük tansiyonum 136 küçük tansiyonum 87 nabzım 100 sizce tehlikelimi ilk gebeliğim böyle olan varmı
Merhaba benim de basım ağrıyo ara ara. 5. Haftada basladı suan 6 dayım. Tansiyonum benim hep 9-6. Yine aynı olarak ölçtüm basım ağrıyorken. Alakası yok diye dusundum tansiyonla ama siz yine de doktorunuza sorun içiniz rahat etsin

Merhaba 13. haftadayım normalde düşük tansiyon hastasıyım. Benimde sürekli 13/8 13/9 civarlarında tansiyonum oluyor ve tansiyona bağlı baş ağrım. Doktorum tansiyon ilacı verdi. Tansiyon bebeği daha fazla etkiliyormuş. İlaç çok güvenli dedi düşmezse dozunu arttırırız.Bir kaç defa tansiyon yükselmesi bebeklere zarar vermez. Sürekli olursa ve 15/8 15/9'u geçerse sıkıntı olur dedi. Baş ağrısına da parol içmemi söyledi

merhaba, bir hastane veya sağlık ocağında da ölçtürüp ona göre doktora görünmenizde fayda olabilir. birkaç gün takip edin evde, ona göre doktora mutlaka bilgi verin. kilonuz nasıl?

Back
X