Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benim de basım ağrıyo ara ara. 5. Haftada basladı suan 6 dayım. Tansiyonum benim hep 9-6. Yine aynı olarak ölçtüm basım ağrıyorken. Alakası yok diye dusundum tansiyonla ama siz yine de doktorunuza sorun içiniz rahat etsin
Merhaba 13. haftadayım normalde düşük tansiyon hastasıyım. Benimde sürekli 13/8 13/9 civarlarında tansiyonum oluyor ve tansiyona bağlı baş ağrım. Doktorum tansiyon ilacı verdi. Tansiyon bebeği daha fazla etkiliyormuş. İlaç çok güvenli dedi düşmezse dozunu arttırırız.Bir kaç defa tansiyon yükselmesi bebeklere zarar vermez. Sürekli olursa ve 15/8 15/9'u geçerse sıkıntı olur dedi. Baş ağrısına da parol içmemi söyledi
merhaba, bir hastane veya sağlık ocağında da ölçtürüp ona göre doktora görünmenizde fayda olabilir. birkaç gün takip edin evde, ona göre doktora mutlaka bilgi verin. kilonuz nasıl?