Gebelik alerjisi (resimli)

yalova h

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
322
131
18
25
Kızlar dün gece sol kolum biraz kaşındı ve sabah baktığımda kabarmıştı. Geçen haftalarda da bacaklarım kaşınıp benek benek olmuştu vücut yağı kullandığımda geçti. Bu sefer kolum öyle oldu. Ama daha farklı bu kabardı. Birkaç saat sonra geçti ama hafif benekleri belli oluyor hala. Doktoruma çekip attım gebelik alerjisi olabilir yarin gel test yapacağız dedi. Acaba önemli bir durum mu bu ? Gebeliğime zarar verir mi ? 14 üncü haftayı dolduruyorum. Bu arada bekarken normal hapşırma mevsimlik alerjim zaten vardı. Ara ara hap kullanıyordum. Ama kaşıntı olarak değil. Şimdiden teşekkürler ...

Eklentiler

• 9CC0E5E9-C44C-4F25-B11C-F7248868089D.webp
    9CC0E5E9-C44C-4F25-B11C-F7248868089D.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 429
Gittin mi dr a.
Gebelik kolestozı dıyorlar buna sanrm safra ile alakalı bir durum ve ınanlmaz kasıntı yapar.
Tedavi edılmezse erken doguma sebep olabılır.
Kontrol altnda tutulması lazm surekli

Gittin mi dr a.
Gebelik kolestozı dıyorlar buna sanrm safra ile alakalı bir durum ve ınanlmaz kasıntı yapar.
Tedavi edılmezse erken doguma sebep olabılır.
Kontrol altnda tutulması lazm surekli
Gittim canım. Benim zaten alerjim olduğu için tetikliyormuş. Öyle kaşıntım yok zaten ayda bir yokluyor sadece. İki üç saat kalıp sönüyor. Doktorum ilaç da yazmadı. Pamuklu giyeceksin aynı şeyleri yemiyeceksin dikkat edeceksin dedi. Tekrarlarsa cildiyeye gidersin dedi. Bakalım o günden beri problem olmadı.

Gittim canım. Benim zaten alerjim olduğu için tetikliyormuş. Öyle kaşıntım yok zaten ayda bir yokluyor sadece. İki üç saat kalıp sönüyor. Doktorum ilaç da yazmadı. Pamuklu giyeceksin aynı şeyleri yemiyeceksin dikkat edeceksin dedi. Tekrarlarsa cildiyeye gidersin dedi. Bakalım o günden beri problem olmadı.
Anladm canm geçmiş olsun. Tekrarlamaz inşallah 🤲

Back
X