Gebelik b

Bende o durumdayım olursa süpriz olucak bugün 2. günüm gecikmede test yapıcam sizde tekrarlayın 2 gün sonra belli olur eğer geç döllenme olmadıysa

Belirtinzi neler ve test yaptınız mı kaç gün önce yaptınız yada
Ben çok erken yapmaya başladım testi belki çıkar diye. En son dün yaptım adet günümdü ama negatif çıktı. Benim baya belirtim var. Karın bel bacak ağrısı. Akıntı bulantı göğüs hassasiyeti iştah artması kabızlık. Ben daha önce bi hamilelik geçirdim o zamanki belirtilerime çok benziyor

Ben çok erken yapmaya başladım testi belki çıkar diye. En son dün yaptım adet günümdü ama negatif çıktı. Benim baya belirtim var. Karın bel bacak ağrısı. Akıntı bulantı göğüs hassasiyeti iştah artması kabızlık. Ben daha önce bi hamilelik geçirdim o zamanki belirtilerime çok benziyor
Benimde aynı öyle belirtiler var ben bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim malesf onuda âdet in bir gün gecikmsiyle öğrendim testte çıktı ama bu belirtim teste cikaamdi hem dün akşam hemde sabah yaptım negatif

Ben test yaptım kızlar çook silik bir çizgi çıktı ama emin değilim güvenmiyorum daha önceden de çok gördüm bu tip çizgileri. İnternetten test siparişi verdim gelene kadar adet olmazsam tekrarlıcam hayırlısı olsun hakkımızda olursa benim 2. bebeğim olucak. Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :KK200: Burdan gelişmeleri yazalıımm:KK51:

Ben test yaptım kızlar çook silik bir çizgi çıktı ama emin değilim güvenmiyorum daha önceden de çok gördüm bu tip çizgileri. İnternetten test siparişi verdim gelene kadar adet olmazsam tekrarlıcam hayırlısı olsun hakkımızda olursa benim 2. bebeğim olucak. Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :KK200: Burdan gelişmeleri yazalıımm:KK51:

Amin inşallah canım testin fotoğrafını atablrmsin varmı

68A6210F-6DA9-4557-ABB1-A7AC940E5398.webp

Eklentiler

• FFE31A04-A660-40DC-86C2-AA9932535AA6.webp
    FFE31A04-A660-40DC-86C2-AA9932535AA6.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 49
Back
X