Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı durumdayım bugün randevu aldım gidip kan vericemAdet olmam gerekiyor du bugun olmadım ama testiim negatif yardımcı olurmusnz
Belirtinzi neler ve test yaptınız mı kaç gün önce yaptınız yadaBelirtinzi neler ve test yaptınız mı kaç gün önce yaptınız yadaBende aynı durumdayım bugün randevu aldım gidip kan vericem
Test yaptınız mıBende o durumdayım olursa süpriz olucak bugün 2. günüm gecikmede test yapıcam sizde tekrarlayın 2 gün sonra belli olur eğer geç döllenme olmadıysa
Ben çok erken yapmaya başladım testi belki çıkar diye. En son dün yaptım adet günümdü ama negatif çıktı. Benim baya belirtim var. Karın bel bacak ağrısı. Akıntı bulantı göğüs hassasiyeti iştah artması kabızlık. Ben daha önce bi hamilelik geçirdim o zamanki belirtilerime çok benziyorBelirtinzi neler ve test yaptınız mı kaç gün önce yaptınız yada
2 gün önce yaptım negatifti bugün tekrarlıcamTest yaptınız mı
İnşallah vardır ya bende istiyorum2 gün önce yaptım negatifti bugün tekrarlıcam
Benimde aynı öyle belirtiler var ben bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim malesf onuda âdet in bir gün gecikmsiyle öğrendim testte çıktı ama bu belirtim teste cikaamdi hem dün akşam hemde sabah yaptım negatifBen çok erken yapmaya başladım testi belki çıkar diye. En son dün yaptım adet günümdü ama negatif çıktı. Benim baya belirtim var. Karın bel bacak ağrısı. Akıntı bulantı göğüs hassasiyeti iştah artması kabızlık. Ben daha önce bi hamilelik geçirdim o zamanki belirtilerime çok benziyor
Sonucu paylaşın bizimle hadi hayırlısıBende aynı durumdayım bugün randevu aldım gidip kan vericem
Ben test yaptım kızlar çook silik bir çizgi çıktı ama emin değilim güvenmiyorum daha önceden de çok gördüm bu tip çizgileri. İnternetten test siparişi verdim gelene kadar adet olmazsam tekrarlıcam hayırlısı olsun hakkımızda olursa benim 2. bebeğim olucak. Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBurdan gelişmeleri yazalıımm
![]()
Amin inşallah canım testin fotoğrafını atablrmsin varmıBen test yaptım kızlar çook silik bir çizgi çıktı ama emin değilim güvenmiyorum daha önceden de çok gördüm bu tip çizgileri. İnternetten test siparişi verdim gelene kadar adet olmazsam tekrarlıcam hayırlısı olsun hakkımızda olursa benim 2. bebeğim olucak. Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBurdan gelişmeleri yazalıımm
![]()
Var ama gözükmüyo yinede ekliyim bi dkAmin inşallah canım testin fotoğrafını atablrmsin varmı
İnşallah vardır canımGözle bakınca daha biraz daha belli oluyo ama telden ancak bu kadar.