Gebelik belirtileri: Bir şeyin yanlış olduğu nasıl anlaşılır

Prima Marka Elcisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
134
171
23
45
Gebelik belirtileri: Bir şeyin yanlış olduğu nasıl anlaşılır

Gebelik sırasında kadınların yaşadığı fiziksel belirtilerin çoğu pek rahat olmasa da normaldir. Bunlar sadece gebeliğin bir sonucudur.

Gerçek komplikasyonlar nadir olmakla birlikte, her zaman neye dikkat etmek gerektiğini bilmek iyidir.
Yine de her şeyin yolunda olup olmadığını ve bunu nasıl bileceğinizi merak edebilirsiniz.

İşte bir sorun olduğunu gösterebilecek bazı belirtiler:
  • Membranların erken yırtılması ("su gelmesi" olarak da bilinir); bu bir sıvı damlaması, sürekli sızıntı ya da akıntı halinde ortaya çıkabilir. 37 haftadan önce bir yırtılma erken olarak kabul edilir.
  • Vajinal kanama veya lekelenme

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç yerde okumuştum anne karnında bebeğin kalbi durunca doktora gitmeden anlaşılmıyormuş yani kalp dursa Allah korusun kanama lekelenme vs olmuyor mu ? Düşük belirtileri yada ölü doğumla sonuçlanan gebelik belirtileri gibi de mi olmuyor uyarısı ?

kızlar sorum var size ben9. haftadayım acayip derecede ter kokum var. acı gıbı kokuyor hiç böyle kokmazdı. sızınde oldu mu

Ben de bi ara kendime kokmaya başlamıştım, insanların burnuma nasıl koktuğunu hiç anlatmayayım. Her gün duş almanı öneririm başka türlü kokunu atamazsın, bir gün köpükleniyorsan öteki gün saçlarını yıkamana veya jellerle köpüklenmene gerek yok vücuduna su tut yeter, hem rahatlarsın hem koku azalır. Fresh kokulu vücut yağları/kremleri de kullanabilirsin. Herakles35 Herakles35

Ben de bi ara kendime kokmaya başlamıştım, insanların burnuma nasıl koktuğunu hiç anlatmayayım. Her gün duş almanı öneririm başka türlü kokunu atamazsın, bir gün köpükleniyorsan öteki gün saçlarını yıkamana veya jellerle köpüklenmene gerek yok vücuduna su tut yeter, hem rahatlarsın hem koku azalır. Fresh kokulu vücut yağları/kremleri de kullanabilirsin. Herakles35 Herakles35
duş olayını yapıyorum ama bu yıkanmama kokusu değil acımsı koku hormonlardan dıye dusundum pafümsıkmıyorum kötü kokmasın dıye fresh kolukaltı rolonlarını tercih ediyorum bilememden benden başka o sorunu yasayan varmı dıye merakımdan yazdım

Back
X