- 25 Aralık 2019
- 38
- 6
- 36
- 35
- Konu Sahibi Dogangunesmutluluk
-
Ayy inşallah olur. Allah nasip etsin güzel haberi size de. İnsan o kadar geriliyor ki. Benim gibi her ay belirti arayan varsa diye yazmak istedim bende.
Bende sizin gibi geçen yıl beta hcg 8 e çıkmıştı sonra adet olmuştum üstünden 1 yıl geçti ve bata 4 gün kaldı ve bu ay rüyamda Bi erkek çocuğu doğurmuş oluyordum ağrısız acısız sonra kucağıma alıp göğsüme yaslıyordum bu rüyadan çok etkilendimMerhaba kızlar, gebelik belirtilerini hep buradan okuyordum. Çok şükür 3 gün adet gecikmesinden sonra idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Bende polikistik over ve rahim kalınlaşması vardı. Geçen ay Beta Hcg 8.8 çıktı ertesi gün adet olmuştum. 4. Ay da oldu. Belirtilerim; göğüs ucundaki sivilce gibi şeyler biraz büyümüştü, adet olacak gibi bel ve kasık ağrısı, 4 tane büyük sivilce çıktı ve hala geçmedi. İdrar renginde koyulaşma ve idrarda küçük küçük beyaz taneler vardı.Lekelenme vs olmadı. Rüyamda bir kız çocuğunun evimize gizlice girdiğini görmüştüm bir de
Sonuç ne çıktıBenimde 8 şubat yani dün olmam gerekti olmadı hala bu sabah çok gergin sinirli ve halsiz uyandım kasık ağrısından yürüyemiyorum her yarım saat wc deyim gögüslerim çok acıyo p.tesi kan vericem bakalım hayırlısı
Olmadı canım 10 şubatta adet oldum marta inş.Sonuç ne çıktı
İnşallah stres yapmayın. Bebeğe odaklanmayın. Ben olmazsa napalım şuraya tatile gideceğim gezeceğim dedim ve o ay haber aldımOlmadı canım 10 şubatta adet oldum marta inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?