Gebelik belirtileri

Dogangunesmutluluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
38
6
36
35
Merhaba kızlar, gebelik belirtilerini hep buradan okuyordum. Çok şükür 3 gün adet gecikmesinden sonra idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Bende polikistik over ve rahim kalınlaşması vardı. Geçen ay Beta Hcg 8.8 çıktı ertesi gün adet olmuştum. 4. Ay da oldu. Belirtilerim; göğüs ucundaki sivilce gibi şeyler biraz büyümüştü, adet olacak gibi bel ve kasık ağrısı, 4 tane büyük sivilce çıktı ve hala geçmedi. İdrar renginde koyulaşma ve idrarda küçük küçük beyaz taneler vardı.Lekelenme vs olmadı. Rüyamda bir kız çocuğunun evimize gizlice girdiğini görmüştüm bir de😊

Son düzenleme:
Gözün aydın hayırlı evlat olsun inşallah. Benimde sadece sırtım ağrıyor kürek kemiklerime doğru yukarıda yani. Bu bekirti olabilir mi

Merhaba kızlar, gebelik belirtilerini hep buradan okuyordum. Çok şükür 3 gün adet gecikmesinden sonra idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Bende polikistik over ve rahim kalınlaşması vardı. Geçen ay Beta Hcg 8.8 çıktı ertesi gün adet olmuştum. 4. Ay da oldu. Belirtilerim; göğüs ucundaki sivilce gibi şeyler biraz büyümüştü, adet olacak gibi bel ve kasık ağrısı, 4 tane büyük sivilce çıktı ve hala geçmedi. İdrar renginde koyulaşma ve idrarda küçük küçük beyaz taneler vardı.Lekelenme vs olmadı. Rüyamda bir kız çocuğunun evimize gizlice girdiğini görmüştüm bir de😊
Bende sizin gibi geçen yıl beta hcg 8 e çıkmıştı sonra adet olmuştum üstünden 1 yıl geçti ve bata 4 gün kaldı ve bu ay rüyamda Bi erkek çocuğu doğurmuş oluyordum ağrısız acısız sonra kucağıma alıp göğsüme yaslıyordum bu rüyadan çok etkilendim

kizlar benimde belirtilerim var adete 4 gun var 2 tane test yaptim negatif cikti 😔 belim cok agiriyo karnimda adet olacak gibi agiriyo, idrar rengi koyulasti ve icinde yuzen biseyler var beyaz ve midem yaniyo. Bende ruyamda mavi bebek battaniyesi gordum dun gece

Benimde 8 şubat yani dün olmam gerekti olmadı hala bu sabah çok gergin sinirli ve halsiz uyandım kasık ağrısından yürüyemiyorum her yarım saat wc deyim gögüslerim çok acıyo p.tesi kan vericem bakalım hayırlısı

Back
X