Gebelik belirtileri

maltay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
5
0
1
30
Benim polivik över kış var bende kloman kulandim ardından yumurta çatlatma iğnesi yaptım şuan 17 gün oldu iki gün önce uctane test yaptım hepsinde silik çizgi var yarın adet günüm acaba varmı hamilelik kasıklarımda bıçak gibi ağrılar var iştahım açılmış çok lavaboya cikiyorum hiç akıntım yok lütfen fikir veririm işiniz çok ihtiyacım var

Benim de kasıklarımda baskı vardı belirdi olarak ama senin regl günü yaklaşmışya o yüzden de olabilir. Kan verirsen kesin çıkar ama varsa

Adet günüm geçsin adet olmasam iki üç gün içinde gidip kan testi yapacam

Adet günüm geçsin adet olmasam iki üç gün içinde gidip kan testi yapacam
Adet gününü beklemene gerek yok çatlama iğnesinin 14. Günü kanda belli olur ben 17. Günde kan verdim ve negatif olduğunu öğrendim inşallah sen pozitif olarak öğrenirsin ama iğnenin etkisi geçmiştir bence emin olmak için yrn kesinlikle kan ver

Benim polivik över kış var bende kloman kulandim ardından yumurta çatlatma iğnesi yaptım şuan 17 gün oldu iki gün önce uctane test yaptım hepsinde silik çizgi var yarın adet günüm acaba varmı hamilelik kasıklarımda bıçak gibi ağrılar var iştahım açılmış çok lavaboya cikiyorum hiç akıntım yok lütfen fikir veririm işiniz çok ihtiyacım var
Testi atarsan aslinda daha net birsey soylemek ola bilir çizgiye gore

IMG_20231129_070156.webp

Eklentiler

• IMG_20231129_065817.webp
    IMG_20231129_065817.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 21
Bu 18 gün normalde addet günüm testi bu sabah yaptım çizgi netlesmis

Back
X