Gebelik belirtileri

ECM14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
8
1
1
30
Kizlar merhaba aranizda yeni uyeyim hamileler ve belirti yasayanlar lutfen bilenler gebelik belirtilerini acikca yazabilirmi ? :(

İlk belirtiler: uykuya aşırı derecede meyilli olmak, yorgunluk hali ve bel kasık karın ağrısı,

Sonraki aşamada göğüslerde hassasiyet, karında şişkinlik, bolca gaz

Daha sonraki aşamada da mide bulantısı aşerme

Kizlar merhaba aranizda yeni uyeyim hamileler ve belirti yasayanlar lutfen bilenler gebelik belirtilerini acikca yazabilirmi ? :KK43:
Yalnız bu belirtiler adet öncesi belirtilerle benzer oluyor o yüzden adetin gününün geçmesini bekleyip gebelik testi yapmak da fayda var

Ama benim adetlerim duEnaiz bugun 36 gunumdeyim az once yogun sari bi akinti geldi elime aldim birazi kremsi gibi birazi uzuyordu sol tarafimda batma var hala kasik agrim yok sirt bel agrim cok oluyor

merhaba kızlar yeni üyelerdenım ne olur bana yardımcı olun adetime birgün kala test yaptım hıc adet belırtım olmadıgı ıcın ıkı cızgı cıktı tekı bıraz sılıktı doktora gösterdım bu pozitif dedı test yapma saatleri dopldugu için kan testi yapamadılar aksama emın olmak ıcın erken gebelık testi yaptım prodıktor , bu sefer negatif cıktı ıkıncı cızgı hıc yoktu tabı kı ben husran .
ertesi gun sabah yıne dayanamayıp ucuncu testi yaptım o da negatif sonuc verdı fakat edetim daha gelmedi uc geçtı (arada bu tarz gecıkmeler olabılyor) fakat göğüslerimde hassasiyet renk degişimi ve şişme var , sık sık idrara cıkar oldum ve sag kasıgımda sureklı batma tarzında kıramplar giriyor o da bugun basladı ne yapacagım şaşırdım bana yardım edın

merhaba kızlar yeni üyelerdenım ne olur bana yardımcı olun adetime birgün kala test yaptım hıc adet belırtım olmadıgı ıcın ıkı cızgı cıktı tekı bıraz sılıktı doktora gösterdım bu pozitif dedı test yapma saatleri dopldugu için kan testi yapamadılar aksama emın olmak ıcın erken gebelık testi yaptım prodıktor , bu sefer negatif cıktı ıkıncı cızgı hıc yoktu tabı kı ben husran .
ertesi gun sabah yıne dayanamayıp ucuncu testi yaptım o da negatif sonuc verdı fakat edetim daha gelmedi uc geçtı (arada bu tarz gecıkmeler olabılyor) fakat göğüslerimde hassasiyet renk degişimi ve şişme var , sık sık idrara cıkar oldum ve sag kasıgımda sureklı batma tarzında kıramplar giriyor o da bugun basladı ne yapacagım şaşırdım bana yardım edın

kan testi ver. özel hastanelerde istediğin saat verebiliyosun. ya da al-bi marka dene. predictor denilen marka genelde yanlış sonuç veriyormuş.

BIZE EN YAKIN OZEL HASTANE BIR SAAT UZAKLIKTA VE BEN ISERIMDEN HIC FIRSAT BULAMIYORUM BURAYA DA SIZLEDEN FIKIR ALIYIM BENIM DURUMUMDA OLANLAR VAR MI NASIL OLDU GIDISATLARI DIYE YAZDIM CANIM AMA BAK PRODIKTORUN YANLIS SONUÇ VERDIGINI BILMIYORDUM TEKRAR DENIYCEM DORDUNCUYE AMA BI KERE DAHA HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMAK ISTEMIYORUM HISLERIM KARISRI KASIGIMDA BATMA VRA SUAND AMA SANKI ADET SANCIM DA BAŞLADI EN IYISI BEKLEMEK OLCAK GALIBA AH SU TESTLER KAFAMI DAHA COK KARISTIRDILAR VALLAHI NE ZORMUS BELIRSIZLIKTE KALMAK

göğüs ucu kararması ve kasık batması olmuştu bende. ( kasık batması 1 haftadır devam ediyordu) ümitlendirmek istemem. ama ben gününde dediğim marka testle öğrenmiştim.

HIH İŞTE BEN DE DE VAR GOGUS KARARMASI AMA BI DE DAHA ONCE BUNLARA ONM VERMEDIGIM ICIN ACABA DAHA ONCEKI ADETLERIMDE DE OLDU MU KI DIYE DUSUNUYORUM IKI TANE NEGATİF ALINCA BIR DE SANKI UFAKTAN KASIK SANCIM BAŞLADI YADA BEN ONA BENZETİRUM SIZ DE DE OLMUS MUYDU KASIK SANCISI

Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum
Cok acıll

ARKADAŞLAR BIR SORUM DAHA OLACAK GEBELIK BELİRTILERINDE RAHİMDEKİ KALINLAŞMA YUMUSAMA GIBI NBELIRTILER SOYLENIYOR BUNLAR NASIL ALASILIR KI

normalde bnim adetim gecen ayın 27 sınde olmustu ama 26 sı oldu ayın hıcadet belırtısı yoktu ben de 26 sında bı tane yaptım bırı sılık olmak uzere ıkı cızgı cıktı gıttım doktora gosterdım pozıtıf dedı ama sure doldugu ıcın kan testı olamadım ardından ınanamayıp prodıktor erken gebelık testı yaptım kesın sonuc versın dıye o ıse negatıf cıktı herkes prodıktorun pahalı olmasına ragmen yanlıs sonuc verdıgını soylemıstı fakat ınanmamıstım sonra ertesın gun sabah tekrar yaptım negatıf gıbıydı attım testı aksama copu bosltırken bı baktım pozitif olmus ıkı gun sonra dayanamayıp bı daha yaptım kocaman ıkı cızgı cıktı yanı ayın 31 inde yaptım adetımı 4 gun gecmıstı (ama benım adetım her ay bır ıkı gun atardı ) ve suan hala adetim yok :) :)

Back
X