Gebelik belirtileri

Et, balık, yumurta, sebze, süt, yoğurt ağırlıklı beslenmek gerekiyomus canim baklava, kizartma, çikolata, asitli içecekler asla yeme hatta meyve bile cok tüketme sekerli dedi doktorum ama tabi uyabilene ben kizartma abur cubur cok severim
 
5 gun gecikti adetim. Agrilarim var kasikta goguslerim ilk defa bu kadar hassaslasti. Tum belirtiler mevcut hamilelik icin. Acaba test yaptirsam cikar mi yoksa daha beklemem gerekir mi :KK43:
 
5 gun gecikti adetim. Agrilarim var kasikta goguslerim ilk defa bu kadar hassaslasti. Tum belirtiler mevcut hamilelik icin. Acaba test yaptirsam cikar mi yoksa daha beklemem gerekir mi :KK43:
Arkadasim bugun gebe oldugunu ogrendi ve 2 gun gecikmisti dün hassas testte cikti bugunde kan tahlilinde canim istersen bi dene şansini bugunde bekle yarin olmazsan yap
 
merhaba arkadaşlar yeni üye sayılmam yazılanları takip ediyorum ama hiç paylaşımda bulunmamıştım.bi sorum sizlere regl olmama 1 hafta var yaklaşık 6 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz hayatımda ikinci kez mantar oldum geceleri wc ye kalkar oldum ve akşam belli saatlerde terlemeye yüzüm yanmaya başlıyor.sizce hamile olablirmiyim?
Teşekkür ederim :)
 
sol kasıkta aralıklı batma şişkinlik falanda var arada sağ tarafta da oluo ama daha çok solda.
ayy insanın paylaşımları okudukça hamile olduğuna inananası gelio :))
 
Ben bu yukarıda sayılanlara ek olarak, deliler gibi susuyordum. Günde 5 litreye yakın su içiyordum bardak bardak üstüste. Normalde de susayan biri değilim. Adet tarihinden önceydi bu. Belirti midir bilmiyorum, sadece bu dönemde olduğunu söyleyebilirim.
 
Kızlar merhaba bu sayfaların hepsini hatmettim ama sonunda çift çizgiyi gördüm sorunşar bitmiyo emin olun kese oluştu mu kalp atışı duyabilcek miyim şimdi yine kendimi yiyorum
Belirtilerimi söyliyim aynı regl oşcakmışım gibiydi hatta bi hafta geçmesine rağmen heryere ped götürdüm ama regli sinirim yoktu üstümde bi de normalde regl olucakken çok üşürüm bana yanmalar geldi bu sefer aşırı bi ağız kuruluğu hiç su içmem normalde su içmelere doyamadım göğüslerim regli kadar şişti aşırı bi hassasiyet olmadı
 
Merhaba öncelikle Allah herkese gönlüne göre verir inşallah... basınıza geldimi merak ediyorum adet belirtileri be varsa yaşıyorum 4gun varken adete iliski sonrası kan geldi erken oldum sandım ama bida kan gelmedi leke bile yok 2gün kaldi gunume kasik agrisi bel agri goguslerde hassasiyetlik devam...böyle olup sonucunda hamilelik olan varmı ?
 
Merhabalar geçenlerde hamile olduğumu öğrendim bir yıldır istiyorduk çok şükür bu ay hayırlı haberi aldık. Bekleme çok sıkıntılı bir süreç hele de istiyorsanız her ay acaba mi diye düşünüyorsunuz. Ben kendimi o kadar çok dinledim ki bir yerimde azcik bi değişiklik olsa acaba mi diye umitleniyordum. Şimdi size yardımcı olur belki diye kendimdeki belirtileri yazacağım .
Bi kere ilk hafta çok gazim vardı ve adet olacakmisim gibi sancılar giriyordu ama farklı olarak kramp gibi birden giriyor ve olduğum yere çöküp kalıyordum . Sonra göğüs uclarim daha parlak bi kahverengi hale geldi ve gogusumun kenarları etrafı (damarları) agrimaya başladı ve istahim çok açıldı geceleri canım turşu istemeye başladı. Işte benim belirtilerim bunlardı bi de eşim gozlerin parlıyor demeye başlamıştı. Allah isteyen herkese versin . Allah yardımcınız olsun
 
Kızlar meraba uzun zamandır bende yazdıklarınızı takıp edıyorum.8 aylık evlıyım 3 aydır bızde bebeğimiz olsun ıstıyorduk ılk ay doktora gıttım rutin muayne için ilkinde bir sorun yok dedi doktor 2.ay yumurtlamam olmamıstı.. doktor klomen ve iğne verdı bu ay kullandım yılbası gecesı adet olmustum adetimin 5.günü klomene başladım bes gün içtim daha sonra doktora gıttım çok iyi 2 tane yumurtlamam olmustu doktor ayın 14 unde çatlama iğnesi verdi iğde olduğumdan beri kasık agrılarım var bazen sancı gibi bazen kramplar gelıyor dun adet olmam gerekıyordu olmadım ama son bir kaç gündür sağ kasığımda batmalar oluyor bişiyler çekiliyorms gibi göğüs agrım yok fakat dün göğüs ucumda sızlamalar hissediyordm bilemiyorum belki psikolojik ama 3 gün önce idrar testi yaptım negatifti kan tahlili yapmak istemıyorum hemen cunku geçen ıkı ay yaptım negatif çıkıyordu bu seferde boşuna yapmıyayım diyorum sizce umutlanmalımıyım??
 
Back
X