GEBELİK BELİRTİLERİ

gamzegk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
2
0
1
33
merhaba ben yeni üyeyim 26 ocak da adet oldum yumurtalama dönemi geldiğin de eşimle düzenli birlikte olduk son bi kaç gündür kasık ağrılarım var bugün idrar tetsi yaptım fakat negatif çıktı sizce daha erken mi adetime 4 gün var bebek de çok istiyoruz yardımlarınızı bekliyorum.. :(

merhaba ben yeni üyeyim 26 ocak da adet oldum yumurtalama dönemi geldiğin de eşimle düzenli birlikte olduk son bi kaç gündür kasık ağrılarım var bugün idrar tetsi yaptım fakat negatif çıktı sizce daha erken mi adetime 4 gün var bebek de çok istiyoruz yardımlarınızı bekliyorum.. :KK43:
Inşallah allahım nasip etsin ama umudumuzu kaybetmeyin erken bence hemen göstermez o 10 günü bekleyin sonra yapın hatta direk kan testi yapın bende aynı şekilde dayanamadım negatif çıktı bugün adet oldum hayal kırıklığı olmasın insallah vardir

Regliye 4 gün kala bende yapmıştım tüm belirtiler vardı göğüslerde damarlar bile çıkmıştı dayanamadım test yaptım negatif bekledim sonra günümde regl oldum. Bence psikolojik takdir Allah tan sabırla beklemek gerekiyor kendimizi bu kadar sıkmayalım inşaallah yakında bebişlerimize kavuşuruz :anneadayı::KK45:

Regliye 4 gün kala bende yapmıştım tüm belirtiler vardı göğüslerde damarlar bile çıkmıştı dayanamadım test yaptım negatif bekledim sonra günümde regl oldum. Bence psikolojik takdir Allah tan sabırla beklemek gerekiyor kendimizi bu kadar sıkmayalım inşaallah yakında bebişlerimize kavuşuruz :anneadayı::KK45:
Insallah beklemek o kadar zorki elden bisey gelmiyor ben adet oldum bugun ama cok koyu siyah ustune gormek olanilir mi

Ben de belirtiler hissediyorum ya da uyduruyorum bilemiyorum..regle 6 gun var hamileligi cok istiyorum ama 6 gun sonra yine hayal kirikligi yasayacakmisim gibi geliyo..aslinda evleneli 6 ay oldu ve yasim 26..hic korunmadik..acaba bu sureye kadar olmamasi normal mi?doktor bir yila kadar ugramayin yanima dedi ama ne bileyim bizden sonra evlenenlerin haberlerini aliyoruz..evlat sahibi olanlari biraz da kiskaniyorum onlar adina seviniyorum kendim icin uzuluyorum..cevredekiler sordukca olmuyo falan diyemiyorum dusunmuyoruz dugun borcu var birbirimize alisalim falan diye biseyler uyduruyorum..hanimlar ben bu durumu nasil aşabilirim..

Inşallah allahım nasip etsin ama umudumuzu kaybetmeyin erken bence hemen göstermez o 10 günü bekleyin sonra yapın hatta direk kan testi yapın bende aynı şekilde dayanamadım negatif çıktı bugün adet oldum hayal kırıklığı olmasın insallah vardir
bende adet oldum bugün malesef çok istiyorum iki kez düşük yaptım yine başıma gelir mi? endişesiyle yaşıyorum :(

Bende de öyle siyahımsı kanama geldi bende senin gibi düşünmüştüm ama malesef ki bu ay da hüsran beklemek zor tabi ama kendimizi tamamen hamililiğe adepte ediyoruz akışına bırakıp rahat olmak bence en güzeli stres den bile olmaz

Oncelikle sunu soylemeliyim ben 7 ay boyuca kafaya takmistm her adette agliyordum korkuyordum hic kalamayacagim diye ama hamile kaldigim ay hic umursamadim yumutlama gunumu bile takip etmemistm ve o ay kaldim :)En buyuk belirti goguslerin sizlamasi ve cok sismesi adete 3 gun kala idrar testinde silikte olsa cikiyor ve birde bende lekelenme her adet oncesi oluyordu bunda tam tersi hic birsey olmadi beyaz akinti oldu sonuc olarak suanda hamileyim insallah hepiniz bu duyguyu yasarsiniz lutfen kafaya takip icinizde buyutmeyinn

Çok i
Ben de belirtiler hissediyorum ya da uyduruyorum bilemiyorum..regle 6 gun var hamileligi cok istiyorum ama 6 gun sonra yine hayal kirikligi yasayacakmisim gibi geliyo..aslinda evleneli 6 ay oldu ve yasim 26..hic korunmadik..acaba bu sureye kadar olmamasi normal mi?doktor bir yila kadar ugramayin yanima dedi ama ne bileyim bizden sonra evlenenlerin haberlerini aliyoruz..evlat sahibi olanlari biraz da kiskaniyorum onlar adina seviniyorum kendim icin uzuluyorum..cevredekiler sordukca olmuyo falan diyemiyorum dusunmuyoruz dugun borcu var birbirimize alisalim falan diye biseyler uyduruyorum..hanimlar ben bu durumu nasil aşabilirim..
Çok iyi anlıyorum ben 3 yildir korunmuyorum olmadi yazın düğününü yaptığım eltim 3 aylik hamile seviniyorum ama zoruma da gidiyo allahım bir an once nasip etsin hepimize

Ah bi dusunmesek herşey güzel olacak da onu yapamıyoruz zaten anladım çok oldu imkansız bebek olamaz su an

Ah bi dusunmesek herşey güzel olacak da onu yapamıyoruz zaten anladım çok oldu imkansız bebek olamaz su an
Olumsuz dusunme gercekten hicbirsey imkansiz degil Allah ne zaman ol derse o zaman zaten olur hayirlisi belki suan deil bilemeyiz ki bunu ,cocuk dusundgm zaman kaza gecirmistm demistim ki iyi ki hamile kalmamisim sonraki ay kaldim bu isler gercekten boyle icini rahat tut

Kızlar bende öyle yapıyorum valla ik. seferdir hep hüsran gittim testbyaptim.kan tahlili bile yaptırdım.bir sonraki gün hasta oldum ki ben uç hafta da bir adet görüyorum tamam dedim bu sefer oldu ama yok.en güzeli takmamak ben artık.öyle yapıyor nasipten öteye yol yok

Benim bebeğimi ben perşembe günü öğrendim iki buçuk haftalık di herşeyi iyi dedi doktor ve ayına gore de büyüktü öyle dedi doktor kalbi falan atıyor dediler ama Pazar günü kalbi durdu :(((

Bu olay olalı 5 6 ay oldu ben o zamandır demiyorum olmadi.. Aynı sorun benim.eltmde de oldu o şimdi hamile ama ben olamadim bir turlu doktora da gittim herşey iyi dedi

Kızlar ben o milletin laflarını tam 21 aydr cekiyorum. Ve her insan beni incittiğinde ağlıyorm. Çocum olmadığına mı üzüleyim yoksa insanlarn sürekli iğneleyici konuşmasına mı. Cok yoruluyor insan. Sırf bu cocuk olayından evlendiğime pişman oldum. Ne zormuş herşey

İnsanları takmam canım.bana da dediler ham çocuk yokmu diye ben dedim.bir sene yapmıyorum diye ne düşünürlerse düşünsünler umurumda olmaz

Kızlar ben o milletin laflarını tam 21 aydr cekiyorum. Ve her insan beni incittiğinde ağlıyorm. Çocum olmadığına mı üzüleyim yoksa insanlarn sürekli iğneleyici konuşmasına mı. Cok yoruluyor insan. Sırf bu cocuk olayından evlendiğime pişman oldum. Ne zormuş herşey
Bende canım istemiyor diyorum düsünmüyoruz falan diyorum

Back
X