gebelik belirtileri

safiye-tanrkulu123

safişş
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
169
38
98
34
arkadaşlar benim bir kaç belirtim var acaba gebelik belirtisi olabilir mi? adetime 10 kala başladı bunlar. bulantı.
düşük tansiyon.
halsizilik.
yorgunluk.
su gibi reksiz kokusuz akıntı.
kasığın sağ tarafında batmalar.
adet olacakmışsın gibi sancı.
ve ara da bir kasığın sol tarfında da batma oluyor.

Yaa bendede belirtiler var ama daha adetime cok var.kasik batmasi sicak bakmasi yogun hafif sarimsi akinti.iliskiden 12 gun sonra idrar testinde cikarmi acaba uff cok istiyorum diyede psikolojik olabilir belki

Kızlar bu saydığınız belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri ama şuan bir beklentide olduğunuz için psikolojik de olabilir. Size tavsiyem adetiniz gecikmeden herhangi bir test yapmayın yoksa sizin için hayal kırıklığı olabilir. Adetiniz geciksin yine aynı belirtiler devam ederse test alır yaparsınız. Allah gönlünüze göre versin inşallah..

amin cnm yaaa tam 1 hafta var adetime bekliyorum bakalım kimi zaman test yaptırsam mıdiyorum sonra kesin bi belirti yok ya hani çok ta var adete ondan vazgeçiyorum bide göğüslerde ve karnımda şişlik hassasiyet falan yok ya ondan belki hamile deilimdir diyorım vazgeçiyorum

Ben en son adetimin bittigi gun ayin 20 sinde iliskiye girdm yumurtlama donemi falan takip edemiyorum cunku esim surekli yurtdisinda.cok umitlenmek istemiyorum ama okudugum kadariyla adet bitimi hamile kalan cok insan var neden olmasin diyorum bende

Adetime 15 gün var bu sabah uyandığımda göğüslerim şişmiş ve çok şiddetli ağrıyodu durduğum yerde bile ağrıyo son 1 haftadır da mutfakta yemek filan hazırlarken ayağım yerden kesilir gibi baş dönmeleri ve halsizlik var acaba diyorum olabilir mi? Kendimi acayip hantal hissediyorum karnımda da şişlik var adet belirtileri yaşıyorum resmen ama 15 gün var daha

Merhabalar , arkadaşlar adetim yaklaşık 5 gün kadar geçti en son ki ilişkim 7 gün önceydi 10 gün önce gebelik kan tahlili yaptırmıştım ama cıkmamıştı acayip başım donuyor mide bulantısı kusma halsizlik var acaba bapmam lazım yardımcı olur usunuz ? Gebelik varmdır ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin. Benim sorum şu. Adetim düzensiz 26-25-27-28 günde bir değişiyor. Bugün adet olmam gerekiyordu bi ay önceki tarihe göre ama olmadım. Bu ay önrümde ilk defa göğüs hassasiyeti ağrısı gibi hiç birşey olmadı. Adet tarihime son 2 gün kala şiddetli bi yorgunluk kasık bel ağrısı yaşıyorum. Dün akşama doğru kalp çarpıntım başladı uyudum. Biraz geçer gibi oldu. Bugün de yine öğleden sonra baya bi tansiyon mudur şeker midir bilemediğim bi düşüş yaşadım ilk defa ellerim titredi biraz yemek yedim geçti. Yorgunluk ve kasık ağrısı çok. Sık sık idrara çıkma da var bikaç gğndür. Baya ateşim çıkar gibi oluyo geceleri. Gebelik testi yapmalı mıyım ne dersiniz? Hiç göğüs ağrısı olmadan gebe kalan oldu mu?

Yaa bendede belirtiler var ama daha adetime cok var.kasik batmasi sicak bakmasi yogun hafif sarimsi akinti.iliskiden 12 gun sonra idrar testinde cikarmi acaba uff cok istiyorum diyede psikolojik olabilir belki
Galiba çıkmıyor Can'ım ya da ben hamile değilim

Back
X