Gebelik belirtilerim kayboldu

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
5 +3 haftalık hamileyim. Hamile kaldığım hafta çok akintim oldu. Hatta bu nedenle hamile olabilecegimi hissettim. Sonra kesildi ve dördüncü hafta yine çok akintim oldu.kasik ağrım da vardı dördüncü haftaya kadar. Ne kasigim agriyor ne eskisi gibi yoğun akintim var. Mide bulantim zaten hiç olmadı? Bunu yaşayan var mı? Normal mi? Kontrole 3 günüm var ama endişeliyim.

canım , benim hic bi belirtim olmadi, sadece adet gecikmesi oldu, onun dışında mide bulantısı falan hic olmadı, sadece 3.aya girerken biraz mide gazi problemi oldu o kadar, bende midem niye bulanmıyor diyordum ama herkeste bulanmaz demişti dr , benim ilk hani çok bilmiyorum ama kanama falan olmayınca korkman gerekmez bence, ama için rahat edecekse kontrolünü öne alabiliyorsan al

Canim cok normal benimde sadece ilk haftalarda belirtilerim oldu mide bulantisi hele hic yasamadim.

aynı durumdayım , 4 + 5 gün
benimde bulantım başlamadı, kasık ağrım vardı geçti
normal bence kanama olmadığı sürece sorun yok diyorlar
keseyi gördünüz mü acaba?

aynı durumdayım , 4 + 5 gün
benimde bulantım başlamadı, kasık ağrım vardı geçti
normal bence kanama olmadığı sürece sorun yok diyorlar
keseyi gördünüz mü acaba?
Kese kontrolüm yarın. 4 hafta 6 günlükken bakıldı göremedi doktor. Sizin kese göründü mü?

Kese kontrolüm yarın. 4 hafta 6 günlükken bakıldı göremedi doktor. Sizin kese göründü mü?
bende ilk defa yarın gidicem doktora
bilmiyorum ki görünür mü
benimde yarın 4 hafta 6 gün olacak
görünmez herhalde

Gebeligim kimyasalmis. Belirtilerin kaybolması herkes için olmasa da işaret galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…