Gebelik belirtilerinin kaybolması

SivasliAlice

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.793
1.276
358
Hanimlar 9 .haftamdayim kap atışını duyduk geçen hafta hatta bebegimi de gördüm Dr sağlıklı bir sorun yok iki hafta sonra gel dedi ama bugün gebelik belirtilerim kayboldu göğüs hassasiyeti,mide yanması,kasik batması hiç olmadı. Aranız da bu durumu yaşayan var mı yazar mısınız? Çokmerak ediyorum!

Hanimlar 9 .haftamdayim kap atışını duyduk geçen hafta hatta bebegimi de gördüm Dr sağlıklı bir sorun yok iki hafta sonra gel dedi ama bugün gebelik belirtilerim kayboldu göğüs hassasiyeti,mide yanması,kasik batması hiç olmadı. Aranız da bu durumu yaşayan var mı yazar mısınız? Çokmerak ediyorum!
Bunlar sürekli olursa gebelik işkence haline dönüşür
Düşünmeyin
Bazı durağan dönemler olur
İlerde hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahat olursunuz

Bunlar sürekli olursa gebelik işkence haline dönüşür
Düşünmeyin
Bazı durağan dönemler olur
İlerde hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahat olursunuz
Haklısınız ama bu stresi yönetemiyorum maalesef. Geçen hafta giderken de bazi belirtilerim yoktu ve eşime belli etmemeye çalışarak ultrasona girdim çok şükür bir sorun yoktu cikarkwn kendime telkin de bulundum belirtilerim giderse stres yapmamaliyim demek ki diye ama yine ayni yerdeyim.
Ve bazı olumsuz yorumlar da düşüyor önüme benim de başıma geldi kalbi durdu gelismesi cs diye. Bu da beni endişeye sevk ediyor.

Bu durumun normal olup olmadığını yaşayan arkadaşların yorumlarindan okumak istiyorum

Belirtilerle hicbi alakasi yok gebeliginizin. Bazen çok olur, bazen azalır, bazen hiç olmaz, bazen de artar. Azaldığı/ hiç olmadığı dönemler de oldu zirve yaptığı donemler de. İnşallah Ağrı, sizi, sancı, bulantı tarzı belirtileri en az şekilde yaşarsınız da keyifli bı hamilelik süreci geçirirsiniz 🩷

Back
X