Gebelik belirtileriniz nelerdi

yazgulu06_

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
17
3
6
32
Merhaba benim son adet tarihi başlangıcım 24 Şubat normalde şuan olmam gerekiyordu belki de bi kaç gün gecikmem olur fakat şimdiye kadar olmadı hiç böyle bi durum bu ilk. Şuan adet ağrımdan biraz daha farklı batmalarım var hissedilir derecede ve birde göğüs uçlarım belirgin derecede çok sert. Bi kaç hafta öncede çene röntgeni çekinmiştim kurşun yelek falan giydim ama koruması ne kadar olabilir gebelikte sakıncalı olunduğuda biliniyor. Doktorum ilaç verdi kullanmam için ben içimde kalmasın test yapayım dedim idrar testim negatifti ilaçları kullandım. Ben adet dönemi öncesi aşırı tatlı tüketirdim, bel ağrım olurdu oda yok

Ara ara bas donmesi, inanilmaz bir yorgunluk, boyle 5 dakika evde dolansam elim ayagim kesiliyordu, gidip yatiyordum. Yuzumde ve vucudumda cok garip bir sekilde ates basmasi hissi oldu ama sadece 1 gun surdu. Bir de icimde gogus kafesimde elektrik carpmasi hissi olustu. O da bir kac gun surdu gecti.
Adet olacak gibi kasik agrisi, ve goguslerde hassasiyet oldu.

Korundugumuz icin beklemiyordum ama adetim de son aylarda cok duzenliydi. Adet agrisi gibi Agri var ama gelen giden yok diye gecikmenin 4. Gununde olmaz ya yine de bir yapayim diyerekten test yaptim. Ilk 2 dk icinde cok silik 2. cizgi cikti. Sok gecirdim.. Sonra da kan verdim zaten kesinlesti.

Hamilelik varsa bile cok basindaymissin rontgen cekildiginde, bir de baya uzak bolgeden cekilmissin. Bir sey olmaz bence. Evde test alip yapabilirsin, eger hamileysen muhtemelen silikte olsa cizgi cikar. Cunku adetin gecikmis.

Cevabın için teşekkür ederim evet bugün yine olmadım hala o şekilde devam ediyor 3/4 gündür aşırı tuvalete gidiyorum birde bakalım bi kaç gün daha gecikirsem test yapcam

Benim geçen hafta adet olacakmışım gibi bi ağrı vardı fakat 3 gündür o ağrı yok sadece göğüs uçlarımda bi farklılık var

Kızlar yaptım bugün rabbime şükürler olsun

Eklentiler

• C9772690-6ECC-4328-91D2-4E30E87B9366.webp
    C9772690-6ECC-4328-91D2-4E30E87B9366.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 709432C4-3FD3-4FBF-B4EC-1DE4DF479775.webp
    709432C4-3FD3-4FBF-B4EC-1DE4DF479775.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba benim son adet tarihi başlangıcım 24 Şubat normalde şuan olmam gerekiyordu belki de bi kaç gün gecikmem olur fakat şimdiye kadar olmadı hiç böyle bi durum bu ilk. Şuan adet ağrımdan biraz daha farklı batmalarım var hissedilir derecede ve birde göğüs uçlarım belirgin derecede çok sert. Bi kaç hafta öncede çene röntgeni çekinmiştim kurşun yelek falan giydim ama koruması ne kadar olabilir gebelikte sakıncalı olunduğuda biliniyor. Doktorum ilaç verdi kullanmam için ben içimde kalmasın test yapayım dedim idrar testim negatifti ilaçları kullandım. Ben adet dönemi öncesi aşırı tatlı tüketirdim, bel ağrım olurdu oda yok
Benim bildiğim röntgen ilk haftalarda yapildiysa bebeğe zararı olmaz

Back
X