Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumunuzu bekliyorum arkadaşlarMerhaba ben yeni katıldım burayı hep okuyorum bu defa katılmak istedim bu ay yumurtlamam oldu bir kaç gün sonra yine beyaz esnek yumurta akı gibi akıntı geldi sonra beyaz krem akıntıya döndü şimdi de sağ göğüs sağ alt kasık ta ağrı var ve belim ağrıyor ve midem bulanıyor sabahları adetime 5 gün kalmış
......Yorumunuzu bekliyorum arkadaşlar![]()
.....Merhaba ben yeni katıldım burayı hep okuyorum bu defa katılmak istedim bu ay yumurtlamam oldu bir kaç gün sonra yine beyaz esnek yumurta akı gibi akıntı geldi sonra beyaz krem akıntıya döndü şimdi de sağ göğüs sağ alt kasık ta ağrı var ve belim ağrıyor ve midem bulanıyor sabahları adetime 5 gün kalmış
İnşallah regl geçmesini beklicez artık çok yoruldum negatif görmektenBat 6 Ağustos
Bugün benimde kasık ağrım bacak ağrım ve sızlama var pms de olabilir gebelikte
Akıntım pek olmadı yumurtlamadan sonrainşallah gebeliktir
![]()
Bende öyle ama dayanamam kesin test yaparım regl öncesiİnşallah regl geçmesini beklicez artık çok yoruldum negatif görmekten![]()
Bende geçen ay daha çok belirti vardı dayanamadım test yaptım negatif çıktı onun için en iyisi regl geçmesi yoksa boşa umutlanıyoruz neyse sen yinede dene inşallah gönlündeki olurBende öyle ama dayanamam kesin test yaparım regl öncesi
İnşallahBende geçen ay daha çok belirti vardı dayanamadım test yaptım negatif çıktı onun için en iyisi regl geçmesi yoksa boşa umutlanıyoruz neyse sen yinede dene inşallah gönlündeki olur![]()
Merhaba seninde bu gün kahverengi akıntı oldu mu kısa sürede içindeBat 6 Ağustos
Bugün benimde kasık ağrım bacak ağrım ve sızlama var pms de olabilir gebelikte
Akıntım pek olmadı yumurtlamadan sonrainşallah gebeliktir
![]()
Hayır olmadıMerhaba seninde bu gün kahverengi akıntı oldu mu kısa sürede içinde
Bazen psikolojik gecikme de oluyor bende bir gün gecikti tam hamileyim dedim ertesi gün adet gördümay ben o kadar sinirliydim ki inanamazsınız ama yumurtlamadan sonra çok fazla akıntım oldu son3-4 gündür yok 4 ağustosta (bugün) regl olmam gerekiyor ama regl belirtim de yok sadece ara ara kasıkta batmalarım oluyor 2 ağustosta test yaptım negatif çıktı bekleyeceğiz bakalım 6 ağustosa kadar
Ay valla oluyosam da olayım artık ya böyle beklemek çok kötüBazen psikolojik gecikme de oluyor bende bir gün gecikti tam hamileyim dedim ertesi gün adet gördüm
En iyisi akışına bırakmak yinede yumurtlama gününü takip et ondan sonra umursama tabi sağlık sorunun fln yoksaAy valla oluyosam da olayım artık ya böyle beklemek çok kötü
2 ay önce gidip vajinal muayene olmuştum herhangi bir problem görmemişti doktor düzenli 27 günde regl olurum temmuzda ovulasyonla takip ettim ama çatlamadan 2 gün önce birliktelik olmuştu çatlama gününü değerlendiremedik çok nadir de olsa 28 günde olur döngüm bugün 27. gün olmadı inat gibi belirtim de yok valla saldım yaEn iyisi akışına bırakmak yinede yumurtlama gününü takip et ondan sonra umursama tabi sağlık sorunun fln yoksa
Bende ilk öyle muayene oldum bir iki ay sonra gebe kalmıştım2 ay önce gidip vajinal muayene olmuştum herhangi bir problem görmemişti doktor düzenli 27 günde regl olurum temmuzda ovulasyonla takip ettim ama çatlamadan 2 gün önce birliktelik olmuştu çatlama gününü değerlendiremedik çok nadir de olsa 28 günde olur döngüm bugün 27. gün olmadı inat gibi belirtim de yok valla saldım ya
dilan ağzın bal yesin yavvvBende ilk öyle muayene oldum bir iki ay sonra gebe kalmıştımstres yapma valla bak nasıl oluyor