Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım regl oldun mu aynı belirtiler bende de varSelam kızlar adetime 4gun kaldı arada bı mide bulantıları kasıkta hafif ağrılar ve sürekli baş ağrı ve bel ağrı arada bi karın ağrısı ve sancılanma. Bunlar neyin belirtileri
Yok canım daha olmadım bugün regl günüm yarına kadar net bı sonuç olurCanım regl oldun mu aynı belirtiler bende de var
Ben de henüz olmadım belki de geliyordur gelmekte olanlarYok canım daha olmadım bugün regl günüm yarına kadar net bı sonuç olur
İşh gönlümüzce olurBen de henüz olmadım belki de geliyordur gelmekte olanlar![]()
Ama gebelik olmıyada bilir cükü bugün test yaptım negatif çıktıBen de henüz olmadım belki de geliyordur gelmekte olanlar![]()
Adetim 1 gün g çıktı test yaptım negatif çıktı bide kusura bakamq bende beyaz yumurta aakı gibi akıntı var reglde ola biliriz. YaniBen de henüz olmadım belki de geliyordur gelmekte olanlar![]()
Sen test yaptınmıBende de var aynı durum artık hayırlısı hakkımızdaama merak ederim yaz buralara olur
Yok canım ben küstüm testlere geçen ay 10 gün geciktim neredeyse o yüzden 10 gün geçmeden yapmam olursa olur artıkSen test yaptınmı
Sende reglden önce lekelenme tarzı kanama oldunuYok canım ben küstüm testlere geçen ay 10 gün geciktim neredeyse o yüzden 10 gün geçmeden yapmam olursa olur artık![]()
Yok canım olmadı şiddetli kasik ağrıları falan oldu ama ben beta baktırdım iki kez yani kimyasal vs olsa anlardikSende reglden önce lekelenme tarzı kanama oldunu
bugünle birlikte kaç gün geçti regılın üzerindenYok canım olmadı şiddetli kasik ağrıları falan oldu ama ben beta baktırdım iki kez yani kimyasal vs olsa anlardik![]()
5Bugü
bugünle birlikte kaç gün geçti regılın üzerinden
2gün sonra test yap o zaman beli olur gebelik olup olmadinı
Dün dayanamadım yaptım ama negatif2gün sonra test yap o zaman beli olur gebelik olup olmadinı
Sende var mi gelen giden2gün sonra test yap o zaman beli olur gebelik olup olmadinı
Ozaman kan ver eyer kanda çıkmasa yok demektir işh çıkarDün dayanamadım yaptım ama negatif![]()
Bende daha bişey yok bende pazar tesi yqpıcam testi dahaSende var mi gelen giden