Gebelik belirtisi mi?

Svckand

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
51
5
6
24
Arkadaşlar merhaba benim reglime daha 10 gün var benim göğüslerim acımaya başladı hassaslasti sizce hamilelik belirtisi mi

Yok hayır canım reglime böyle 3 gün kala falan
Hamilelik olabilir benimde normalde on gün öncesinden başlardı adet olduğum gün agrısı geçerdi ilk defa bu ay çok farklı agrısı gögüs uçlarım ağrımaya başladı şuan regl dört gün var agrısı da geçti iki gün önceden çok hafif bi kanama oldu ve henüz gelen giden birşey olmadı bende bekliyorum hamilesiyim acaba diye umarım ikimizde hamileyizdir

Hamilelik olabilir benimde normalde on gün öncesinden başlardı adet olduğum gün agrısı geçerdi ilk defa bu ay çok farklı agrısı gögüs uçlarım ağrımaya başladı şuan regl dört gün var agrısı da geçti iki gün önceden çok hafif bi kanama oldu ve henüz gelen giden birşey olmadı bende bekliyorum hamilesiyim acaba diye umarım ikimizde hamileyizdir
İnşallah canım Allah'ım nasıp etsin

Test yapmıştım pazartesi negatifti erken olduğu için sanırım

Prolaktinize baktirin süt hormonundan kaynaklaniyor olabilir birde test edin tabiki belkide vardir gebelik

Back
X