Gebelik belirtisi olabilir mi?

ftmdrmz33

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
18
3
16
32
Kızlar son adetimin ilk gününden bu yana 44 gün geçti. Hiçbir adet belirtim olmamasına rağmen ne bir karın ağrısı ne baska bişey( ki normalde benim bir gün öncesinden karnım agrımaya başlar) 43. Günde lavaboya gittiğimde bi anda kırmızı bi kan geldi ancak daha sonrasında gelmedi şu an hiç birşey yok arada mide kazınması yaşıyorum sabahları ve mide bulantısı eşlik ediyor kazınmalarıma 35-40 da test yaptım ancak erken diye sanırım birşey çıkmadı? Sizce hamile miyim? Testi tekrar ne zaman yapmalıyım

Canım bence 35te sonuç belli olur yani erken değil. Tabi değişebilir belki de kişiye göre bilemiyorum ama bayağı gecikmişsin bence kan testi yaptırmalısın ben adetim 1 gün geçtiğinde idrarda silik çizgiyi görmüştüm 26 günde bir olurum ben. 27. Gün çıkmıştı

Benim normalde 35 gün oluyo arası acaba o yüzden de cıkmamıs olabilir mi bilemiyorum en iyisi kan testi vermek sanırım

B
Benim normalde 35 gün oluyo arası acaba o yüzden de cıkmamıs olabilir mi bilemiyorum en iyisi kan testi vermek sanırım
Döngün uzunmuş olabilir o halde. Yalnız birşey daha söyleyeyim ben adetim geciktiği dönem tüm adet belirtilerini yaşıyordum karın ağrısı baş ağrısı bel ağrısı hepsi vardı bir tek kanamam olmuyordu. Hatta belirtilerim var diye adet oldum olucam diye bekledim. Doktora söylediğim zaman gebelik süresince adet dönemlerin geldiği zaman adet olmasan da tüm belirtileri yaşarsın demişti. Doğru mu bilmiyorum açıkçası benim doktoruma pek güvenmedim ben. En iyisi kan testi yaptır ve gebelik varsa da iki günde bir yaptır o testi. Sağlıksız bi durum varsa baştan öğrenmiş olursun

Çok hafif bi karın agrısı var hepsi bu bi de ilk gün kan geldiğinde adet oldum sandım ama su an sadece peçeteye pembemsi bi şekilde damla kadar bişey geliyo. İnşallah hamileyimdir yarın gidip kan testi vercem

Çok hafif bi karın agrısı var hepsi bu bi de ilk gün kan geldiğinde adet oldum sandım ama su an sadece peçeteye pembemsi bi şekilde damla kadar bişey geliyo. İnşallah hamileyimdir yarın gidip kan testi vercem
Inşallah canım belki yerleşme kanamasidir onun açık renkli olduğunu söylüyorlar. Inşallah güzel bi bebiş sebep oluyordur bunlara :)

Kızlar benım 2 tane yumurtam 6 gun once catladı ve adetten sonra 2 gun arayla hep ilişki oldu ve kızlar 2 gundur bende göğüs agrısı başladı vücut ısım yukselmeye başladı ve kreması akıntı yumurtlamadan sonra bitmedi az da olsa her gun gelıyor gebelık oluştıysa bu kadar erken belirti olur mu adete 12 gun var

Benimde öyle olmuştu sıcak basması 10 gün falan sürdü desem yeridir adet günüm geldi ama bişi yok ortada erken belirti olma ihtimali yüksek ama test yapmayın cıkmıo cünkü kan testinde cıkabilir belki

Benimde öyle olmuştu sıcak basması 10 gün falan sürdü desem yeridir adet günüm geldi ama bişi yok ortada erken belirti olma ihtimali yüksek ama test yapmayın cıkmıo cünkü kan testinde cıkabilir belki
Yok canım test yapmam günüm gelmeden zaten 3 ay önce bir düşüğüm oldu ondan dolayı hemen gebelık olusur mu onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…