Gebelik belirtisi olanilirmi?

Ozge123471528

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
52
5
86
27
Herkese merhaba arkadaslar adetim geceli 3.gunu bugn kahverengi jel akinti geldi devami hala yok + mide bulantisi pskolojk deglse var ama kusma yok kasik agrim yok gogs agrimda yok sizce ihtimal varmi??

Herkesin belirtileri farklılık gösteriyor siz bence hemen bir test yapın emin olun 3 gün gecikmeniz var madem hamilelik var ise kesin çıkar

olmamasindan korkuyorm
Canım sıkma canını hiç bir şey için ben de bu ay ilk kez deniyorum pazartesi test yapıcam ben de pek belirti de yok açıkcası yani var bir kaç tane ama oda psikolojik gibi geliyor ama olmazsa da denemeye devam sonuçta herşey allahtan kafana takarsan daha da olumsuz olur

Insallah tutmusdur, benim 5 gün gecikme var ama sifir belirti

Arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Öncelikle inşallah mutlu haberi almışsınızdır. Benim de adetim 5 gün gecikti hiç bir belirti yaşamadım sadece adetten bir hafta önce göğüslerin şişer yanlardan ağrır. Sadece bu var fakat bu adet belirtisi de olabilir tabi ki. Adetlerim düzenlidir sadece bir kere geçtiğimiz iki ay önce 41. Günde oldum. Yine aynı durumumu yaşıyorum bilemiyorum sizce hamile olma şansım var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…