Bende gebeyim bu ay bende fark ettim böyle sivilcelenmem oldu ama tabiki kesin gebelik diyemem test yap istersenHanımlar gebelik düşünüyorum regl tahmini 3 veya 4 Temmuz aşırı sivilce olmaya başladı bende bu kadar olmaz dı Buda belirti olabilir mi yaşayan var mı hemde beyaz beyaz şeyler çıktı resim attım öyle yüzüme bişey kullanmıyorum makyajda yapmıyorum krem vs de yapmadım
Awok marka spariş verdim Salı yada çarşamba gelir yapacağımBende gebeyim bu ay bende fark ettim böyle sivilcelenmem oldu ama tabiki kesin gebelik diyemem test yap istersen
Awox güzel güvenilir marka hayırlısı olsunAwok marka spariş verdim Salı yada çarşamba gelir yapacağım
Amin teşekkür ediyorumAwox güzel güvenilir marka hayırlısı olsun
Amin teşekkür ediyorum
Ben kan verdim kızımı acile getirmiştik bende verdimAwox güzel güvenilir marka hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun inşallahBen kan verdim kızımı acile getirmiştik bende verdim
Çıkmadı 0.3 malesef umarım regl olurum kimyasal olmaz 4 5 gün kadar var daha daha önce kimyasal olmuştu kızımdan önce umarım yine aynısı olmazHayırlısı olsun inşallah
Bende hamileyim arkadaşın dediği gibi ve senin resimlerdeki kadar olmasada bu şekilde sivilceler olmuştu bendede tabiki illaki gebelik olacak diyemeyiz varsa başka belirtin yada gecikmen test yap kan ver canımHanımlar gebelik düşünüyorum regl tahmini 3 veya 4 Temmuz aşırı sivilce olmaya başladı bende bu kadar olmaz dı Buda belirti olabilir mi yaşayan var mı hemde beyaz beyaz şeyler çıktı resim attım öyle yüzüme bişey kullanmıyorum makyajda yapmıyorum krem vs de yapmadım
Hayırlısı olsun inşallah üzülme canımÇıkmadı 0.3 malesef umarım regl olurum kimyasal olmaz 4 5 gün kadar var daha daha önce kimyasal olmuştu kızımdan önce umarım yine aynısı olmaz
4 veya 5 günüm var kan verdim 0.3 çıktıBende hamileyim arkadaşın dediği gibi ve senin resimlerdeki kadar olmasada bu şekilde sivilceler olmuştu bendede tabiki illaki gebelik olacak diyemeyiz varsa başka belirtin yada gecikmen test yap kan ver canım
Ozaman canım âdetin geçmesini bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah4 veya 5 günüm var kan verdim 0.3 çıktı
BekleyeceğimOzaman canım âdetin geçmesini bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sonucunuz nedir acabaBekleyeceğim
Regl oldum erkenden 1 temmuzda bende ovilasyon testleri aldım pazartesi başlayacağımSonucunuz nedir acaba
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahRegl oldum erkenden 1 temmuzda bende ovilasyon testleri aldım pazartesi başlayacağım
AminnnHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?