Gebelik Belirtisi

Miraaa88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2019
24
3
1
41
adetime 1 hafta kala dayanamayıp gebelik testi aldım negatif çıktı adetimi beklicem eğer hamişsek ilişki esnasında kasılma zorlanma patma gibi belirtileriniz oldu mu ve ilişki esnasında değil de gecesi ve sabahı akıntınız oldu mu çamaşırım a beyaz süt kıvamında akıntı geliyor son 15 20 gündür kesintisiz gebelik belirtisimi

Canım bende bebek istiyorum. Bazı donemler kremsi bi akıntı oluyo evet bu ay ozellikle coktu ilişki esnasında da hissediyordum . 9 gun gecti benim. Test yaptım negatif. Bakalım hakkımızda hayırlısır

merhaba adetime uç dört gün kala o uç dört gün içinde bol bol korunmasız ılıskı yaşadım beşinci gün adet oldum hamile kalmış olabılme ıhtımalım var mı adetıme şu an dört gün var. Gecen gün test yaptım hayalet bir çizgi cıktı iki gün sonra brdaha yaptım bu sefer çıkmadı acil cevap yazarmısınız adetine yakın hamile kalan oldu mu aranızda

Canım yumurta gec çatlamışsa kalırsın tabi.

Bende takvim usulü birliktelik yaşadım eşimle . 1 hafta kaldi adetime koltuk altımdan göğsüme doğru hafif ağrılarım var kasiklarimda özellikle sağ kasığımda inanılmaz bir ağrım var. Doktora gittim fakat yumurtalıklarında bir sıkıntı yok dedi ultrasondan baktı sadece. Başka sebebi olabilir kasik ağrılarinin dedi.ultrasonda kese nr zamandan sonra gozukur acaba. Hamile olsam doktor keseyi gorurdu diye dusunuyorum.Ben anne olmayi cok istiyorum. Rabbim hayirli zamanda nasip eder insaallah diğer belirtilerimde 1 haftadır gaz sancısı cekiyorum ara ara ishal oluyorum. Bilmiyorum gebelik belirtilerimi yoksa benmi kuruntu yapıyorum..

Merhaba; benimde adetime 5 gün var öncelikle koltuk altımdan göğsüme doğru hafif bir ağrı var dokundugum zaman daha çok hissediyorum. Ve kasiklarimda hafiften ara sıra sancılar hissediyorum.bir kaç gündür ben asla terleyen bir insan değildim ozellikle koltuk altımda inanılmaz bir terleme oluyor. Acaba terleme hamilelik belirtisini? Ağzımın icindede acayip bir tat var çok heveslenmem istemiyorum sonra hüsrana uğruyoruz eşimle fakat ilk defa kendimi hamile gibi tam anlamıyla hissediyorum. Eşime çok belli etmiyorum çünkü asla ihtimal vermiyor sonrasında çok hayal kırıklığına uğradığı için. Eşim çok ama çok istiyor biliyorum fakat o belli etmiyor ben ise hamileyim hissiyatına kaldırıyorum kendimi. Henüz test denememdim az daha sabredicem. 5 gun sanki 5 yıl gibi geliyor bana. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…