- 15 Aralık 2021
- 12
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi Eliferdgn27
Bayanlar merhaba lütfen Biri yardımcı Olsun Adetim Bir gün Gecikti gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı akşam oldu kan testine gittim değerim 15.92 çıktı ne demek oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy 5 in üzeri gebelik demek hayırlı olsunnBayanlar merhaba lütfen Biri yardımcı Olsun Adetim Bir gün Gecikti gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı akşam oldu kan testine gittim değerim 15.92 çıktı ne demek oluyor
Yaa belirtilerini yazar misin benim bata 7 gün var ama akintim hiç yok gebelerde genelde oluyormuş sizde varmıBayanlar merhaba lütfen Biri yardımcı Olsun Adetim Bir gün Gecikti gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı akşam oldu kan testine gittim değerim 15.92 çıktı ne demek oluyor
Umarım inşallah çok üzülüyorum olmaz diye hemşire dedi var küçük daha ama emin olamadım sizce değerim düşük degilmiMinnak bir bebek demek oluyorumarım sağlıkla büyür , 2 günde bir kan değeri takibi gerekir. Hayırlı olsuun
Benim Aşırı Akıntım Oldu Ve belim çok ağrıyor Tıpkı regl olacakmisim Gibi regl 3 gün gecikti halsizlik uykuYaa belirtilerini yazar misin benim bata 7 gün var ama akintim hiç yok gebelerde genelde oluyormuş sizde varmı
Hayır kesinlikle çok istiyorumİstenmeyen gebelik mi yoksa
Benim hiç akıntım yok yaBenim Aşırı Akıntım Oldu Ve belim çok ağrıyor Tıpkı regl olacakmisim Gibi regl 3 gün gecikti halsizlik uyku
Yaa sağlıcakla kucağına alırsın İnşallahHayır kesinlikle çok istiyorumrabbimin layık gördüğünü nasıl istemem yeni evliyim 6 ay oldu çok istiyorduk
Acaba hamilemiyim Bilmiyorum ki sanki değer düşük gibi kafam çok karıştıYaa sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah![]()
Canım stres yapma Duhan suresini oku dua et Allah'a Bırak Rabbim En kısa Zamanda sana Verir inşallahBenim hiç akıntım yok ya
Yok yok gebesin canim 5 in üstüAcaba hamilemiyim Bilmiyorum ki sanki değer düşük gibi kafam çok karıştı
Ay inşallah ya çok stres yapıyorum okurumCanım stres yapma Duhan suresini oku dua et Allah'a Bırak Rabbim En kısa Zamanda sana Verir inşallah![]()