Gebelik belirtisi

aysecikcik66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2024
74
11
3
29
Kızlar regl olmama sekiz günüm var. Bir haftadır aralıksız karın ağrısı çektim iğne batar gibi regl ağrısı gibi ayrıca göğüslerim bir haftadır şiş sızlıyo yeşil renkte bi sürü damar çıkmış neler oluyo bana anlamıyorum. Hayatımda adet ağrısı çekmedim bu kadar. Bi ay önce falan doktora gittim herşey yolunda mı yumurtalar nasıl diye doktor müthiş herşey yolunda dedi. Bu testi iki gün önce yaptım silik bi çizgi görüyorum ben mi yanılıyorum. Bu arada akıntılarım var uzayan sümüksü kokusuz🙈 normalde adetim çok düzenlidir 24 günde oluyorum.

Eklentiler

• 58c724ae-c720-49b8-bb9a-ff4229ad660e.webp
    58c724ae-c720-49b8-bb9a-ff4229ad660e.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar regl olmama sekiz günüm var. Bir haftadır aralıksız karın ağrısı çektim iğne batar gibi regl ağrısı gibi ayrıca göğüslerim bir haftadır şiş sızlıyo yeşil renkte bi sürü damar çıkmış neler oluyo bana anlamıyorum. Hayatımda adet ağrısı çekmedim bu kadar. Bi ay önce falan doktora gittim herşey yolunda mı yumurtalar nasıl diye doktor müthiş herşey yolunda dedi. Bu testi iki gün önce yaptım silik bi çizgi görüyorum ben mi yanılıyorum. Bu arada akıntılarım var uzayan sümüksü kokusuz🙈 normalde adetim çok düzenlidir 24 günde oluyorum.
Bende gördüm çizgiyi erken mi yumurtladın acaba bence kan ver netleşirsin.

Evet bende görüyorum 2. Çizgiyi. Bence tekrar test yap. Erken gebelik al ama gene

Kendimi az çok tanıyorum hala kaburgalarımda karnımın alt taraflarında batmalar ağrılar var. İnşallah bebiş vardır. Böyle hisseden oldu mu acaba
İlk haftalar belirti hissedeceğini sanmam ama insan ufacık şeyi bile hemen hamileliğw yormak istiyor yani bende oram ağrıyor hamileyim şuram kaşındı hamileyim diyen biriydim 🤣

İlk haftalar belirti hissedeceğini sanmam ama insan ufacık şeyi bile hemen hamileliğw yormak istiyor yani bende oram ağrıyor hamileyim şuram kaşındı hamileyim diyen biriydim 🤣
Kız yok ben daha önce asla böyle ağrılar görmedim ondan bi şüphelendim 😂 benim sadece adetten bi kaç gün önce göğüs ağrım olurdur reglkende his aman aman bi acı hissetmezdim. Şimdi bunlar olunca düşünmeden edemiyorum.

İnşallah vardır güzel haberini bekliyoruz🙏🙏

Benim boyledi erken gebelikte cizgi görmüştüm ertesi günü ilişki oldu sağ tarafıma ağrı girdi kısa süreli dedim yapayim gece 12 de yaptım silik çıktı 5 6 dk ortadaki gece yaptım sabah tektarlim.dedim sabah kalktimda adet olmustim ama gene yapam.icimde kalmasın dedim 4 dk içinde çıktı çizgi ışık bile tutmadan gozukuo du ama olmadı kanda vs vermedim 4 gün sürdü adetim bitti ovulasyona başladım bakalim

Eklentiler

• IMG_20240603_081301.webp
    IMG_20240603_081301.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20240603_002730.webp
    IMG_20240603_002730.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20240602_124936.webp
    IMG_20240602_124936.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 42
Benim boyledi erken gebelikte cizgi görmüştüm ertesi günü ilişki oldu sağ tarafıma ağrı girdi kısa süreli dedim yapayim gece 12 de yaptım silik çıktı 5 6 dk ortadaki gece yaptım sabah tektarlim.dedim sabah kalktimda adet olmustim ama gene yapam.icimde kalmasın dedim 4 dk içinde çıktı çizgi ışık bile tutmadan gozukuo du ama olmadı kanda vs vermedim 4 gün sürdü adetim bitti ovulasyona başladım bakalim
Sizşn çizgi bariz belli inşallah bebiş vardır canımm. Benimde refl olmama yedi gün var. 31 mayıs yumurtlama gecesi ilişkim oldu o gün bu gündür geçmeyen karın ağrım akıntım göğüs hassasiyeti batmalar vs vs 🙄

Sizşn çizgi bariz belli inşallah bebiş vardır canımm. Benimde refl olmama yedi gün var. 31 mayıs yumurtlama gecesi ilişkim oldu o gün bu gündür geçmeyen karın ağrım akıntım göğüs hassasiyeti batmalar vs vs 🙄
Bebiş yok kuzum bende de vardı göğüs hassasiyetim yüz üstü yatamıyordum damarlar vardı göğsün de kasik ağrım.bel bazen sırt ve karın ağrım vardı 1 gün uyku halim oldu ama onu gebelie yormadim bu testlerden önce Perşembe kan verdim negatifti çizgi yoktu ozamanlar test cumartesi belli olmaya başladı çizgi ama işte adet olduk belki kimyasaldir adetime 4 gün kala oldum kesik kesik di adetim bir pedi zor doldururdu ve ne pembe be kırmızı idi arası ağrım vardı bel.kasik hatta ah bile diyordum ara ara iyi ağrı vuruyordu bakam dedim pıhtı geldi ondan sonra ağrım.sizim kalmadı geçti kimyasal olabilir diyorlar bilmiyorum yani

Back
X