Gebelik belirtisi

Sizşn çizgi bariz belli inşallah bebiş vardır canımm. Benimde refl olmama yedi gün var. 31 mayıs yumurtlama gecesi ilişkim oldu o gün bu gündür geçmeyen karın ağrım akıntım göğüs hassasiyeti batmalar vs vs 🙄
Ben çizgi göremedim ama 1 haftada çıkması zaten imkansıza yakın, ilişkiden en erken 10-11. günler testte çıktığı söyleniyor. Benimde 7si yumurtlama oldu dün epey kasık ağrısı çektim bugün de belim biraz ağrıyor. Umarım isteyen herkes hamiledir 🙏🏻

Bebiş yok kuzum bende de vardı göğüs hassasiyetim yüz üstü yatamıyordum damarlar vardı göğsün de kasik ağrım.bel bazen sırt ve karın ağrım vardı 1 gün uyku halim oldu ama onu gebelie yormadim bu testlerden önce Perşembe kan verdim negatifti çizgi yoktu ozamanlar test cumartesi belli olmaya başladı çizgi ama işte adet olduk belki kimyasaldir adetime 4 gün kala oldum kesik kesik di adetim bir pedi zor doldururdu ve ne pembe be kırmızı idi arası ağrım vardı bel.kasik hatta ah bile diyordum ara ara iyi ağrı vuruyordu bakam dedim pıhtı geldi ondan sonra ağrım.sizim kalmadı geçti kimyasal olabilir diyorlar bilmiyorum yani
Siz yinede bi kan testi verin nolur nolmaz belki geç döllenme olmuştur. Allahın işi canım

Ben çizgi göremedim ama 1 haftada çıkması zaten imkansıza yakın, ilişkiden en erken 10-11. günler testte çıktığı söyleniyor. Benimde 7si yumurtlama oldu dün epey kasık ağrısı çektim bugün de belim biraz ağrıyor. Umarım isteyen herkes hamiledir 🙏🏻
Dört beş gün sonra yine tekrarlayacam inşallah vardır. Çok umutlandım bakalım

Back
X