• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

KatipKiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
50
3
1
30
Merhaba geçtiğimiz hafta ovülasyon dönemindeydim gün aşırı denedik ama tam günü hangisiydi bilemiyorum ancak 2 gündür adet olacakmışım gibi karın ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum belirti için çok erken ama reglime de daha 10 gün var nerdeyse böyle bir durum yaşayan oldu mı acaba

Merhaba benimde geçen hafta yumurtlama haftamdı. 5 Ekim adet tarihim şu an bende de kasık ve bel ağrısı var ama umutlanmakla umutlanmamak arasındayım

Merhaba geçtiğimiz hafta ovülasyon dönemindeydim gün aşırı denedik ama tam günü hangisiydi bilemiyorum ancak 2 gündür adet olacakmışım gibi karın ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum belirti için çok erken ama reglime de daha 10 gün var nerdeyse böyle bir durum yaşayan oldu mı acaba
Benim yumurtlama gununden 4 gun sonra basladi bu belirtiler test yaptim sanki silik cizgi cikti yarin tekrarlicam

Benim de bat 7 8 ekim ve aynı belirtileri yaşıyorum, yumurtlamadan beri bitmeyen akinti, geçmeyen göğüs hassasiyeti ve sürekli sola vuran batma arada sancı diğer aylardan tek farkı bu belirtilerin hepsi yumurtlamadan sonra durur adete üç gün kala başlardi bende ne düşüneceğimi bilmiyorum 🤷
Rabbim bu ay kolay bir şekilde nasip etsin 🙏

Eşimde kullaniyo 3 aydır insallah faydası vardır test de vermedik henüz haftaya test yaptiricaz sizin hareketsizlik ve ileri hareket ne kadar
Bizim olay karışık sürekli farklı sonuç çıktı ama en son yaptırdığımızda ileri hareket %8 morfoloji 1 toplam sperm 17 milyon

Benim de bat 7 8 ekim ve aynı belirtileri yaşıyorum, yumurtlamadan beri bitmeyen akinti, geçmeyen göğüs hassasiyeti ve sürekli sola vuran batma arada sancı diğer aylardan tek farkı bu belirtilerin hepsi yumurtlamadan sonra durur adete üç gün kala başlardi bende ne düşüneceğimi bilmiyorum 🤷
Rabbim bu ay kolay bir şekilde nasip etsin 🙏
Aynı anlattığınız şekilde benimde inşallah bu ay güzel haberi alırız🤲

Merhaba.
Bende geçen hafta değerlendirdim ovulasyon testi ile ve değerlendirdik. Yumurtalamadan sonra 9 yada 10. Günüm ama 8. Gün test yaptım evde negatif. Garanti olsun diye 14. Gün yapma kararı aldım. Benimde ara sıra adet olacakmış gibi sızı girip çıkıyor bu kadar. Daha adete 1 hafta kadar vardır. Bakalım hayırlısı olsun. Varsa çıkar zaten.

Back
X