Gebelik belirtisimi :)

_gul_mevsimi_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
11
5
1
Slm kızlar burayı çoktandır takip ediyorum. Üye olup bende sorularımı sormak istedim :) bende 23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz. 4 ay önce doktora gittik eşimde problem çıkmadı ama bende prolaktin hormonu yüksek çıktı hap kullandım normale döndü. Doktor normal yollardan olabilecegini söyledi. Düzenli bir şekilde eşimle birliktelik oluyor { gün aşırı }.
Şimdi ise adetime 4 gün var biraz kasık ağrım var goguslerimde normalde adetten önce çok agri ve sislik olurdu. Çok hafif bir ağrı ve şişlik yok. 2 gecedir de pembe bi kan geliyor peçeteye sildigimde 2 kere oldu. Acaba adet tarihim yakın olduğu için mi geliyor kan ? Şimdiye kadar böyle olmamıştı. Sizce nedir? Kusura bakmayın kızlar uzun oldu helal edin :)

hamileliğin ilk belirtileri adet belirtisinden farklı olmadığı için bişey söylemek zor mesela benim adetim geciktiği için test yaptım onun dışında canım şunu istedi belim ağrıdı kendimi hamile gibi hissettim olayları olmadı göğüslerim şişti mesela ama ben adet olmadan önce de göğüslerim şişer o yüzden gecikmeniz olursa test yapın

Anladim canim evet doğru diyosun belirtiler aynı ama bi umut yinede. Yapcam evet ama su 4 gun gecmek bilmedi.:)Peki hamile kaldinizmi. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…