gebelik belirtisimi????

ecrenecrin

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
224
0
16
Denizli
Kizlar yardimmm...tecrubeli olan biri bna akil versinn...yumurtlamam geceli 5-6 gun oldu...goguslerimda acayip hassasiyet var cok aciolar dokununca..kasiklarimda batmalar var ozellikle sag tarafta..namaz kilarken oturup kalktigimda cok belli edio...belimde agrim var biraz ayakta kalinca ve is gorunce belli ediyo...ya bunlar belirto olabirmi...bat im 13haziran...hani bir iki gun kala goguslerim acir ama cok erken deilmi..

birkaç gün daha sabredip kan tahlili yaptırın.inşallah gebelik vardır..gebelik yoksada üzülmeyin allahıminşallah en kısa zamanda nasip etsin size ve her isteyene...

Hamilelik belirtisi gibi duruyo, adetine daha çok var, adetin geçince test yaptır, şimdi yapsanda çıkmaz , inş hamişsindir😊😊

Arkadaslar bu ay korunmayi biraktik ve ovulasyon testi yaptim 15.günde cift cizgiyi yakaladim ve birluktelik oldu bir kac gündür kasiklarmda özellikle sol tarafimda agri ve batma var acaba hamilemiyim adetim en son 08 mayis 35 günde bir adet oluyorum cevaplarsaniz sevinirim

merhaba bende bu ay ovulasyon testi ile hamile kaldım. ben 25. günde yakaladım (polikistikover olduğumdan sanırım geç oldu). bende de senin gibi çok erken bu belirtiler oldu, hemen birkaç gün içinde. ben ovulasyon kitleri ile beraber erken gebelik testi de almıştım ve 30. günde bu testi yaptım çok şükür çift çizgi gördüm. bende ayrıca üşüme ve göğüslerde acıma hissi de vardı. İsteyen herkese nasip etsin Allah. benimde son adetimin başlangıç tarihi 3 mayıstı.

Merhaba cevabin icin tesekkur ederim öncelikle :) birde benim kafama takilan ben 22 mayisda ovulasyon testi yaptim pozitifti ve sonraki günde ayni diger günler silikti sonrasinda 28 mayisda tekrar denedim cünkü otomatik hesaplamayla yapilan yumurtlama tespiti o günü gösteriyordu ve o günde cift cizgi oldu ne anlama geliyor sizce

kendıı topıgımdende haykırmadannn gecemıcemmm8 aylık evlıyım ıkı aydır bebiş ıstıoduk..ıkı aydır mevsımsel adet duzensızlıgım vardı...hemm reglım düzene gırsın hemde hamış kalmayı kolaylaştırsın dıye bu ay adetım bıter bıtmez 10 gun sadce aksamları soğan ıctım..ve 7 günden berii ov testıı yaptımmm ve 18.19. günler koyu cızgıyı gordum..18.19. ve 21.gunler calıstık..satımm 11 mayıs...10 mayısta aşırı gogus ağrısından supelenerek test yaptımm ve ıkıncı cızgı sılık cıktı 11 mayısta doktora kostummm ve hcg 36.5..cok mınık hamıleymısımmmmmmyupııııııııııı emır bebek 65:rabbım ısteyenn herkezın göbusunu dolu etsınnn banada sağlıkla kucama almayı nasıp etsın ınsallah...maşallah bereketallah

ne güzel bebeğine kavuşmusun bende 9 aydır hiç bişey yok eşimde sperm yet. çıktı, insan yine de üzülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…