Gebelik belirtisinin kaybolması

Papatya240201

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
3
2
1
31
Merhaba kızlar 8 haftalık hamile olup belirtisi kaybolan var mı ve doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrenen var mı

Merhaba kızlar 8 haftalık hamile olup belirtisi kaybolan var mı ve doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrenen var mı
allah muhafaza. 8. Haftada vucutta hormonal degısıme uyum olustugundan belırtı kaybolabılırmiş . Kayboldu dedıgın belırtın ne??hemen oyle kotu dusunme. Istersen gıdersın bı kalbını dınlersın yarın. rabbım hayırlısıyla saglıkla dogurmayı nasıp etsin.

Bendede oyle olmustu 8.hafta sonlarinda bulantilarim falan azalmisti dr gittim kalbini dinlemistim ben sanmiyorm kotu birsey oldugunu icini ferah tut vucut alisiyo hamilelige yani birkacgun bulanti azalip sonra geri cogalabiliyo senin hngi sikayetlerin azaldi blmiyorum ama

Sonuç noldu, bende ayni durumdayım da
Merhaba konuyu görünce yazmak istedim. Ben de aylar önce hamileyken belirtilerim birden kaybolunca çok korkmuştum ama şu an 4.5 aylık oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, tadını çıkarın🌺 Hepiniz sağlıcakla kavuşursunuz insallah 🤲

Merhaba konuyu görünce yazmak istedim. Ben de aylar önce hamileyken belirtilerim birden kaybolunca çok korkmuştum ama şu an 4.5 aylık oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, tadını çıkarın🌺 Hepiniz sağlıcakla kavuşursunuz insallah 🤲
Yaaa cok teşekkür ederim. Korkudan uyuyamıyorum. İçimi rahatlattınız. Cok sağolun. Pazartesi kontrolüm var. Allah bağışlasın oğluşunuzu. 😊💞

Gebelik belirtileri degiskendir. Surec boyunca sadece 1 gun midem bulanmayinca kendimi doktora zor atmistim. Simdiki aklim olsa hazir midem bulanmazken gonlumce yerdim sanirim. 😅

Bende yeni hamileyim 5 haftalık olması lazım hamileliğmi öğrenmeden önce mide bulandım oluyordu şimdi hiç kalmadı gibi sadece bel agrım arttı bi kaç gündür başka bişeyim yok bende korkuyorum acaba bisey mı oldu diye 3.hamileliğim bu arada hiç birinde mide bulandım olmamisti

Back
X