- 16 Nisan 2021
- 3
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Papatya240201
Merhaba kızlar 8 haftalık hamile olup belirtisi kaybolan var mı ve doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrenen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah muhafaza. 8. Haftada vucutta hormonal degısıme uyum olustugundan belırtı kaybolabılırmiş . Kayboldu dedıgın belırtın ne??hemen oyle kotu dusunme. Istersen gıdersın bı kalbını dınlersın yarın. rabbım hayırlısıyla saglıkla dogurmayı nasıp etsin.Merhaba kızlar 8 haftalık hamile olup belirtisi kaybolan var mı ve doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrenen var mı
Kötü düşünme canım bebek artik yerleştiği için hissetmiyorsndurMerhaba kızlar 8 haftalık hamile olup belirtisi kaybolan var mı ve doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrenen var mı
Sonuç noldu, bende ayni durumdayım daMerhaba kızlar 8 haftalık hamile olup belirtisi kaybolan var mı ve doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrenen var mı
Merhaba konuyu görünce yazmak istedim. Ben de aylar önce hamileyken belirtilerim birden kaybolunca çok korkmuştum ama şu an 4.5 aylık oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, tadını çıkarınSonuç noldu, bende ayni durumdayım da
Yaaa cok teşekkür ederim. Korkudan uyuyamıyorum. İçimi rahatlattınız. Cok sağolun. Pazartesi kontrolüm var. Allah bağışlasın oğluşunuzu.Merhaba konuyu görünce yazmak istedim. Ben de aylar önce hamileyken belirtilerim birden kaybolunca çok korkmuştum ama şu an 4.5 aylık oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, tadını çıkarınHepiniz sağlıcakla kavuşursunuz insallah
![]()
Son durum ne oldu acaba bende benzer durumları yaşıyorum daYaaa cok teşekkür ederim. Korkudan uyuyamıyorum. İçimi rahatlattınız. Cok sağolun. Pazartesi kontrolüm var. Allah bağışlasın oğluşunuzu.![]()
Merhaba. Cok şükür 11 haftadayız. Sıkıntı yok :) Her gün aynı olmuyor, deneyimlemiş oldum. Umarım sizin de hersey yolundadırSon durum ne oldu acaba bende benzer durumları yaşıyorum da
Çok sevindimMerhaba. Cok şükür 11 haftadayız. Sıkıntı yok :) Her gün aynı olmuyor, deneyimlemiş oldum. Umarım sizin de hersey yolundadır
Bebek yerleşince azalır mı ki canım belirtilwrKötü düşünme canım bebek artik yerleştiği için hissetmiyorsndur
8.haftaya kadar tam yerlesme olur canım. Ben 5 haftalık gebeyim önceye göre kasık agrim kalmadı meselaBebek yerleşince azalır mı ki canım belirtilwr