Gebeliğe Hazırlık Gebelik beta HCG ilk 10058 çıktı sonraki yaptirdigim testte 2619 çıktı doktor keseyi göremedi ve bir kaç gün sonra tekrardan test istedi ve yaptirdigi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esrahalime

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2021
1
1
1
28
Gebelik beta HCG ilk 10058 çıktı sonraki yaptirdigim testte 2619 çıktı doktor keseyi göremedi ve bir kaç gün sonra tekrardan test istedi ve yaptirdigim test te 501 çıktı ve merak ediyorum sorun nedir

Gebelik beta HCG ilk 10058 çıktı sonraki yaptirdigim testte 2619 çıktı doktor keseyi göremedi ve bir kaç gün sonra tekrardan test istedi ve yaptirdigim test te 501 çıktı ve merak ediyorum sorun nedir
10 bindeki değeri adeti ne kadar geçince verdiniz?

Eğer kese hiç görülmediği ise kimyasal gebelik geçiriyorsunuz eğer ki kese görünseydi ve düşüş devam etseydi bu sefer de düşük yapacaktınız böyle kesin konuşmak istemezdim fakat hem kimyasalı hem de düşük geçirdiğim için açık ve net konuşmak istedim Rabbim sağlıklı gebelik nasip eylesin

Back
X