Gebelik/ Beta Hcg Kan tahlili

Srkyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
12
-5
1
25
Hanımlar adetime 9 gün var bugün kan tahlili yaptırdım. Sonuç 1.20 çıktı moralim çok bozuk sizce artar mı üzüntüden doktora sorucak fırsatım olmadı çıktım gittim. Sağ kasığım çok feci ağrıyor. Belirtilerin de çoğu var halbuki

Adete 9 gün kala çok erken, eğer gebelik var ise artış zaten olacaktır . Sakin kalın üzülmeyin 1 hafta sonra yenileyin testinizi , tabi adet gününü beklemeniz daha sağlıklı :) Hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallah

Sonuç negatif olduğu için artmaz

daha çok erken bence ben geçikmeden kan testi yaptırmama taraftarıyım

O kadar erken yaptırmışsınız ki döllenme olduysa bile daha yerleşme olmamış bile olabilir. Regl tarihinizde yaptırırsanız kesin olur.

O kadar erken yaptırmışsınız ki döllenme olduysa bile daha yerleşme olmamış bile olabilir. Regl tarihinizde yaptırırsanız kesin olur.
Ya sigara içiyorum bir an önce öğrenmek istiyorum sigarayı günde 4 taneye düşürdüm vicdanım sızlıyor 9 gün şimdi nasıl geçicek onu düşünüyorum kara kara

Şüpheli ilişkinim üzerinden 14 gün geçti bu nedenle acaba aciklayabilirmisin

Okadar erken yapmışsınız ki varsa bile daha belli olmaz adet gecikince en azından adet gününüzde yaptırın boşuna üzülmemeniz adına diyorum

Cok erken yapmişsiniz adet tarihinizin gecmesini bekleyin şuan çikmasi mümkün degil anca adeten sonra belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…