Gebelik beta

Rainak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
203
105
33
33
Merhabalar. 16-17 nisan yumurtlamam oldu. Son adet tarihinin başlangıcı 26 mart. Bayramda ailemi ziyarete geldim yurtdisina ve test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Yurtdisinda sağlık sistemi baya bozuk olduğu için 7 haftalık gebelikten önce bakmıyorlar. Hastaneyede gidemiyorum çok sıra var. Zar zor kan verdim cuma gunu (6 mayis) ve sonuç 1268 cikti. Önümüzdeki cumartesi döneceğim Turkiyeye ama tabi ozamana kadar içim icimi yiyor. Biliyorum bidaha kan vermem lazım 2 kati olmuş mu diye bakmam lazım ama dediğim gibi cok zorluk çıkarıyorlar. Sizce bu değer iyi mi tarihlerime göre. Dis gebelik deneyimim var o yüzden endişeliyim

Son düzenleme:
Merhabalar. 16-17 nisan yumurtlamam oldu. Son adet tarihinin başlangıcı 26 mart. Bayramda ailemi ziyarete geldim yurtdisina ve test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Yurtdisinda sağlık sistemi baya bozuk olduğu için 7 haftalık gebelikten önce bakmıyorlar. Hastaneyede gidemiyorum çok sıra var. Zar zor kan verdim cuma gunu (6 mayis) ve sonuç 1268 cikti. Önümüzdeki cumartesi döneceğim Turkiyeye ama tabi ozamana kadar içim icimi yiyor. Biliyorum bidaha kan vermem lazım 2 kati olmuş mu diye bakmam lazım ama dediğim gibi cok zorluk çıkarıyorlar. Sizce bu değer iyi mi tarihlerime göre. Dis gebelik deneyimim var o yüzden endişeliyim ama değer iyi geldi bana sanki
Aklınıza kötüyü getirmeyin hemen Hakkınızda hayırlısı olsun umarım herşey yolundadır. Kendinizi orda hiiç strese sokmayın. Türkiyeye dönünce hemen doktorunuzla görüşün.

Yok yani doktor 7 haftalık olmadan gelme dedi. Burda 7 haftadan daha önce bakmıyorlar. Bende hesaplara göre 5 haftaligim
Hayırlısıyla, sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Buraya dönünce rahatça doktorunuzla görüşüp testlerinizi yaptırırsınız

Back
X