• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik bu tarihlerde belli olur mu

valienttee

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
122
21
13
29
12 Ekim reglmdi 26 Ekim yumurtlama günümdü bu kadar erken çıkarma idrar testinde

Eklentiler

• 1000062458.webp
    1000062458.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 134
Çok zor canım dpo 9 da pozitif görmek ama imkansız da değil testi tekrarlamanı ya da kan vermeni öneririm

Testin markası ne? Artımed ve freely yalancı pozitif çıkarıyor tecrübe ettiğim

Mide bulantısı baş dönmesi alt karın ağrısı vajinal zonklama göğüs hassasiyeti var
Benim ovulasyon testi 9 Ekim'de pik verdi 2-3 gün sonra hiç pik olmadı ama ben yine değerlendirdim kendimce adetime de 3 gün kaldı bugün baş dönmesi çok yaşadım normalde baş dönmem olmaz bi de salata yerken ağzımda acı bi tat vardı kasıklarıma Ağrı arada gir çık yapıyor hamile olabilir miyim acaba🥹🥹

12 Ekim reglmdi 26 Ekim yumurtlama günümdü bu kadar erken çıkarma idrar testinde
Canım benimde 24 ünde ydi yumurtlama tarihi ve test yaptım aynı frelly erken gebelik testi çıplak gözle görülür çok silik çizgi çıktı bende reglime 2 gün var beklemedeyim

Canım benimde 24 ünde ydi yumurtlama tarihi ve test yaptım aynı frelly erken gebelik testi çıplak gözle görülür çok silik çizgi çıktı bende reglime 2 gün var beklemedeyim
Valla kan verdim bu kaç gün önce negatifti ama doktor bekle dedi yükselebilir yarın regl olmam gerekiyor bakalım normal de 4 gün önce olurum

Valla kan verdim bu kaç gün önce negatifti ama doktor bekle dedi yükselebilir yarın regl olmam gerekiyor bakalım normal de 4 gün önce olurum
Ne kadar çok bu tarihlerde olan varız. Benimde 11 Ekim sat. Bat bugün ama olmadım hiç belirtim yok test yapmak istemiyorum cildiracaamm

Çıkıyor bende yumurtlamamın tam 9. Günü ogrenmiştim idrarda erken gebelikle 10. Günüde kanda 26.21 çıkmıştı betam inşallah seninde var gibi duruyor mutlaka kan ver güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🥰
Alttaki de benim 9.gün testim

Eklentiler

• IMG_20251030_204941.webp
    IMG_20251030_204941.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 58
Çıkıyor bende yumurtlamamın tam 9. Günü ogrenmiştim idrarda erken gebelikle 10. Günüde kanda 26.21 çıkmıştı betam inşallah seninde var gibi duruyor mutlaka kan ver güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🥰
Alttaki de benim 9.gün testim
Yapsam bende de çıkar mı acaba beklemeli miyim ? Çok yalanci pozitif gördüm hangi marka iyi awox yok maalesef burda

Yapsam bende de çıkar mı acaba beklemeli miyim ? Çok yalanci pozitif gördüm hangi marka iyi awox yok maalesef burda
Tam gününü biliyorsan çıkma ihtimali var ama bir kaç gün daha beklemek daha iyi olur ben erken gebelikte days doctor ile kaset test te artmed ile öğrendim bunlar için iyi değil diyorlar ama bende doğru sonuç verdi bir kaç kez tekrarlamak garanti olur
Labaquik awox birde predictor iyi diyorlar

Tam gününü biliyorsan çıkma ihtimali var ama bir kaç gün daha beklemek daha iyi olur ben erken gebelikte days doctor ile kaset test te artmed ile öğrendim bunlar için iyi değil diyorlar ama bende doğru sonuç verdi bir kaç kez tekrarlamak garanti olur
Labaquik awox birde predictor iyi diyorlar
Bende de days doctor Artimed ve bebe time daha önce pozitif verdi ama kan da negatif çıktı hep regl oldum. Bugün catlamanin üstünden 14. Gün oluyor tam regl günüm işte ama olmadim

Back
X