- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Maviiportakal
Kızlar sizce gebelik bulantısı genetik mi? Annemizde olmuşsa bizde de olur veya olmamışsa olmaz diyebilir miyiz sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa duyuyorum bulantının tamamen hormonlarla alakalı olduğunu biliyorum.Kızlar sizce gebelik bulantısı genetik mi? Annemizde olmuşsa bizde de olur veya olmamışsa olmaz diyebilir miyiz sizce?
Bence genetik. 16 haftalık gebeyim. 6. Haftada başladı hala devam ediyor. 11 kilo verdim. Annemin de böyle olmus. 9 ay boyunca sürmüş birde. Cok kötü yaaKızlar sizce gebelik bulantısı genetik mi? Annemizde olmuşsa bizde de olur veya olmamışsa olmaz diyebilir miyiz sizce?
Benim annemde 9 ay boyunca hep istifra etmiş ablam öyle olmadı mesela ama benim nasıl olucak bakalım inşallah anneme çekmemişimdirBence genetik. 16 haftalık gebeyim. 6. Haftada başladı hala devam ediyor. 11 kilo verdim. Annemin de böyle olmus. 9 ay boyunca sürmüş birde. Cok kötü yaa![]()
İnşAllah canım. Gerçekten cok zor. Beni benden aldı. Hala daha devam ediyor. Umarım sen yaşamazsınBenim annemde 9 ay boyunca hep istifra etmiş ablam öyle olmadı mesela ama benim nasıl olucak bakalım inşallah anneme çekmemişimdir![]()
İnşallah midem çok hassastır yaşarsam biterim heraldeİnşAllah canım. Gerçekten cok zor. Beni benden aldı. Hala daha devam ediyor. Umarım sen yaşamazsın![]()
Bizim sülale de hiç hamile değil gibiydi yani kusma, baş dönmesi, aşerme vs inşallah bende onlar gibi olurum diyordum. 2 gündür şiddetli mide bulantısı ile uyanıyorum. Sanırım hormonlar kişiden kişiye değişebilir.Kızlar sizce gebelik bulantısı genetik mi? Annemizde olmuşsa bizde de olur veya olmamışsa olmaz diyebilir miyiz sizce?
Bana da hep öyle denk geldi anne de varsa kızında da var yoksa yok.Çevremdekilerden gözlerimlediğim %80 evet. Hani şöyle 3 kuşak boyunca 9 ay mide bulantısı çeken arkadaşım var. Anneannesi, teyzeleri, teyzelerinin kızları, annesi, kendisi... Bu kadarı tesadüfse bilemiyorum![]()
Yaaa Allah yardımcın olsun umarım geçer bir an önceHiç sanmıyorum genetik olduğunu annem 6 tane getirmiş mide bulantısı nedir bilmedim diyor aynı şekilde ablam hamilelik bulantısi bilmez ama ben iki gebeliktir mahvoluyorum bulantidan![]()
Yaa inşallah biter eminim çok çok zordur Allah yardımcın olsunBence genetik. 16 haftalık gebeyim. 6. Haftada başladı hala devam ediyor. 11 kilo verdim. Annemin de böyle olmus. 9 ay boyunca sürmüş birde. Cok kötü yaa![]()