Gebelik bulantısı genetik midir?

Çevremdekilerden gözlerimlediğim %80 evet. Hani şöyle 3 kuşak boyunca 9 ay mide bulantısı çeken arkadaşım var. Anneannesi, teyzeleri, teyzelerinin kızları, annesi, kendisi... Bu kadarı tesadüfse bilemiyorum

Bence genetik. 16 haftalık gebeyim. 6. Haftada başladı hala devam ediyor. 11 kilo verdim. Annemin de böyle olmus. 9 ay boyunca sürmüş birde. Cok kötü yaa
Benim annemde 9 ay boyunca hep istifra etmiş ablam öyle olmadı mesela ama benim nasıl olucak bakalım inşallah anneme çekmemişimdir

Benim annemde de olmamış ablamlarla da olmadı inşallah bende de olmaz diye bekliyorum. Çevreden duyduğum da sanki çoğunluk anneden geliyor gibi geldi

Kızlar sizce gebelik bulantısı genetik mi? Annemizde olmuşsa bizde de olur veya olmamışsa olmaz diyebilir miyiz sizce?
Bizim sülale de hiç hamile değil gibiydi yani kusma, baş dönmesi, aşerme vs inşallah bende onlar gibi olurum diyordum. 2 gündür şiddetli mide bulantısı ile uyanıyorum. Sanırım hormonlar kişiden kişiye değişebilir.

Hiç sanmıyorum genetik olduğunu annem 6 tane getirmiş mide bulantısı nedir bilmedim diyor aynı şekilde ablam hamilelik bulantısi bilmez ama ben iki gebeliktir mahvoluyorum bulantidan

Evet hormonlarla da etkili sanırım. İnşallah hepimiz bulantısız güzel hamilelik dönemi geçiririz eminim çok zorluyodur. Dün gece bi ara kalktım bi ateş bastı bulantı geliyo gibi oldu aha başlıyor dedim koştum yatağa yattım geçti hemen o iki dknın korkusu verdiği duygu bile yetti.

Bana da hep öyle denk geldi anne de varsa kızında da var yoksa yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…