Gebelik çatlakları

Marly123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
95
20
3
31
3 aylık gebeyim karnım çıkmaya başladı. Oluşacak çatlakları engellemek için neler yaptınız? neler önerirsiniz? Yardımcı olur musunuz?

3 aylık gebeyim karnım çıkmaya başladı. Oluşacak çatlakları engellemek için neler yaptınız? neler önerirsiniz? Yardımcı olur musunuz?
Bol suu tuket ben kakao yaği bir krem kullanmıştım sadece yanlarimda çatlak var ama esmer oldugum icin pek belli olmuyor.

Kuzum 18+6 dayım hindistan cevizi yağı kullanıyorum hem rahatlatıyor hemde nemi uzun süre kalıyor hemde coconut gibi kokuyorummm🥰😍

Bende hiç çatlak olmadı kullandığım kremlerden olduğunu çok sanmıyorum ama vazelinle sürekli vücudumun nemli kalmasını sağladım.
Açıkçası net şu sebepten diyemiyorum fazla kilo almamış olmamın da etkisi olabilir.

Gebeliğin başından beri lierac kullanıyorum çok memnunum son aylara girdim karnım hızlı büyüyor ona rağmen hiç çatlak oluşmadı tüylenme yapmadı tavsiye ederim ama fiyatı malesef artmış görünce şok oldum🫠 indirime girerse kapın bence 🤗

lierac bende alerji yaptı. bübchen bebek yağı kullandım çok kilo da almadım çatlak olmadı.

Gebeliğin başından beri lierac kullanıyorum çok memnunum son aylara girdim karnım hızlı büyüyor ona rağmen hiç çatlak oluşmadı tüylenme yapmadı tavsiye ederim ama fiyatı malesef artmış görünce şok oldum🫠 indirime girerse kapın bence 🤗
Teşekkürler 😊

lierac bende alerji yaptı. bübchen bebek yağı kullandım çok kilo da almadım çatlak olmadı.
Ben kilo alacak gibiyim. 3 aylığım karnım belirgin. Kıyafetle belli olmuyor ama atletle bariz belli. Çok yemek de yemiyorum ama hareketsiZ kaldım galiba

Saglikli bi gebelik dilerim. Oncelikle ben 2 gebelik gecirdim ikincide tecrubeden catlagim olmadi ama ilkinde bacaklarimin alt kisminda dahi oldu cunku onceligi karnima verdim. Son aylarda alinan hizli kilo ve degisimden dolayi oldu ama ben bacaklarima surmemistim hic birsey. Tum vucudunu nemlendir mutlaka

Canım benim doktorum bana dediki , her ne kullanırsan kullan çatlak eğer oluşacaksa, cildin buna müsaitse azaltsanda engel olamazsın. Bebek yağı, ya da saf zeytinyağ önerdi bana. Zeytinyağıyla dolaşma fikri hoş gelmeyince bebek yağı kullandım hemde deliler gibi. Şuan karnım türkiye haritası gibi. Ama içindeki sağlıklı yapacağım bişeyde yok. 34 haftalığım 8 kg aldım bu arada aşırı da kilo almadım

Saglikli bi gebelik dilerim. Oncelikle ben 2 gebelik gecirdim ikincide tecrubeden catlagim olmadi ama ilkinde bacaklarimin alt kisminda dahi oldu cunku onceligi karnima verdim. Son aylarda alinan hizli kilo ve degisimden dolayi oldu ama ben bacaklarima surmemistim hic birsey. Tum vucudunu nemlendir mutlaka
Teşekkürler 🙂💐

Canım benim doktorum bana dediki , her ne kullanırsan kullan çatlak eğer oluşacaksa, cildin buna müsaitse azaltsanda engel olamazsın. Bebek yağı, ya da saf zeytinyağ önerdi bana. Zeytinyağıyla dolaşma fikri hoş gelmeyince bebek yağı kullandım hemde deliler gibi. Şuan karnım türkiye haritası gibi. Ama içindeki sağlıklı yapacağım bişeyde yok. 34 haftalığım 8 kg aldım bu arada aşırı da kilo almadım
Cildin kuru mu genel olarak. Dünden beri bu çatlakları araştırıyorum. Galiba çok nemli tutması gerek. Yorumlar hep bu yönde. Az kilo almışsın ne güzel. Ben 3 aylığım ve şimdiden 4 kilo ya yakın aldım ☹️

Toplam 10 kilo aldım hamilelikte, bio oil de kullandım ama felaket bi çatlağım var yani vücudun yatkınsa ne yaparsan yap çatlıyorsun , 30 kilo alıp hiç çatlağı olmayan bir sürü tanıdığım var🥲

Toplam 10 kilo aldım hamilelikte, bio oil de kullandım ama felaket bi çatlağım var yani vücudun yatkınsa ne yaparsan yap çatlıyorsun , 30 kilo alıp hiç çatlağı olmayan bir sürü tanıdığım var🥲
İnşallah ben de o çatlamayanlardan olurum 😅... lierac, bio oil vs. Bir sürü ürün inceledim.. Pur monde diye bir marka var doğal içerikli ürünleri var. Bu markanın çatlak önleyici ve hücre yenileyici 100 ml lik kremi 5 yıldız almış. Güzel yorumlar var ama emin olamıyorum. Nemlendirme özelliği çok iyiymiş. Lierac düşünüyordum ama memnun kalan da var alerji olan da. Benim vücudum da alerjik biraz hassas.

Bence o kadar para vermeye hiç gerek yok zeytinyağını sürebilirsin, kutularca bio oil bitirdim keşke hiç almasaymışım diyorum 😔

Benim bahsettiğim ürüne bakın isterseniz. Ne kadar doğru emin olamıyorum. Yorumlarda var olan çatlakları azalttığı yazıyordu. Belki çatlaklarınıza iyi gelir.

Back
X