Gebelik cinsiyet

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Deli gibi merak ediyorum bi öğrensem rahatlicam heralde ;)

Oo sen.benden ilerdesin ben 13+3
Göstermedmi.gtmedinmi doktora

canım senınmınınde bellı olması lazım? tam kesın olmasada kuvvetli bi tahmın yapılabılır bu haftada. bence doktorunu sıkıştır. ben 10. haftamda ögrendım :52: doktorumda cok iyi. yanılmadı:16:

canım senınmınınde bellı olması lazım? tam kesın olmasada kuvvetli bi tahmın yapılabılır bu haftada. bence doktorunu sıkıştır. ben 10. haftamda ögrendım :52: doktorumda cok iyi. yanılmadı:16:

Oo sen baya erken ogrenmissin neymis cinsiyet canım
Benm 11 haftada kntrlm.vardi ozman erkn dedi :)
Bidaki.randevum 2 hafta sonra :(

Oo sen baya erken ogrenmissin neymis cinsiyet canım
Benm 11 haftada kntrlm.vardi ozman erkn dedi :)
Bidaki.randevum 2 hafta sonra :(

oğlum olacak.. haa anladım ozmn bıdahakı gıttıgınde söylemesı lazım. kız erkek farketmez ınsan merak edıyo bende cok merak edıyodum allahtan cbk ögrendım darısı başına.:49:

oğlum olacak.. haa anladım ozmn bıdahakı gıttıgınde söylemesı lazım. kız erkek farketmez ınsan merak edıyo bende cok merak edıyodum allahtan cbk ögrendım darısı başına.:49:

Tbkde saglikli.olsunda gerisi onemli degl zaten ilk bebis olck farktmez :) ama kiyafetler almak.icin.sabrszlaniom alamıyorm :)
Sen.hissetmismiydin cin takvmi falan.ttuumu sende

Tbkde saglikli.olsunda gerisi onemli degl zaten ilk bebis olck farktmez :) ama kiyafetler almak.icin.sabrszlaniom alamıyorm :)
Sen.hissetmismiydin cin takvmi falan.ttuumu sende

aynen bızımde ılk bebiş :16:
bende kıyafet almak ıcın sabırsızlanmıştım:52: cın takvımı tuttu benım ama ona sakın ınanma. o tamamen şans yanı. yanı şansa tutmuştur. bı cok kız cıkanın oglu, oglan cıkanın kızı oldu yanı benım tanıdıklarımdan.
hıssetme meselesine gelince ben hıc hissetmedım ama 1 aylık fln hamıleyken ruyamda gördum oglum olacagını.:34:

aynen bızımde ılk bebiş :16:
bende kıyafet almak ıcın sabırsızlanmıştım:52: cın takvımı tuttu benım ama ona sakın ınanma. o tamamen şans yanı. yanı şansa tutmuştur. bı cok kız cıkanın oglu, oglan cıkanın kızı oldu yanı benım tanıdıklarımdan.
hıssetme meselesine gelince ben hıc hissetmedım ama 1 aylık fln hamıleyken ruyamda gördum oglum olacagını.:34:

Benm normlde son adetm 23 subat ama gec dollenme olunca doktor 3 mart hesplicaz ddi subata göre erkek marta göre kiz :)
Anlamdm zaten ben.hamile.olmadan once erkek bebegim oldgnu grdum rüyamda snra senn gbi 1 aylıkken falan.gene bi erkek çocuk dogurmusum adni umut koymustum hatta

Back
X