Gebelik cinsiyet

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Deli gibi merak ediyorum bi öğrensem rahatlicam heralde

Oo sen.benden ilerdesin ben 13+3
Göstermedmi.gtmedinmi doktora

canım senınmınınde bellı olması lazım? tam kesın olmasada kuvvetli bi tahmın yapılabılır bu haftada. bence doktorunu sıkıştır. ben 10. haftamda ögrendım doktorumda cok iyi. yanılmadı

canım senınmınınde bellı olması lazım? tam kesın olmasada kuvvetli bi tahmın yapılabılır bu haftada. bence doktorunu sıkıştır. ben 10. haftamda ögrendım doktorumda cok iyi. yanılmadı

Oo sen baya erken ogrenmissin neymis cinsiyet canım
Benm 11 haftada kntrlm.vardi ozman erkn dedi :)
Bidaki.randevum 2 hafta sonra

Oo sen baya erken ogrenmissin neymis cinsiyet canım
Benm 11 haftada kntrlm.vardi ozman erkn dedi :)
Bidaki.randevum 2 hafta sonra

oğlum olacak.. haa anladım ozmn bıdahakı gıttıgınde söylemesı lazım. kız erkek farketmez ınsan merak edıyo bende cok merak edıyodum allahtan cbk ögrendım darısı başına.

oğlum olacak.. haa anladım ozmn bıdahakı gıttıgınde söylemesı lazım. kız erkek farketmez ınsan merak edıyo bende cok merak edıyodum allahtan cbk ögrendım darısı başına.

Tbkde saglikli.olsunda gerisi onemli degl zaten ilk bebis olck farktmez :) ama kiyafetler almak.icin.sabrszlaniom alamıyorm :)
Sen.hissetmismiydin cin takvmi falan.ttuumu sende

Tbkde saglikli.olsunda gerisi onemli degl zaten ilk bebis olck farktmez :) ama kiyafetler almak.icin.sabrszlaniom alamıyorm :)
Sen.hissetmismiydin cin takvmi falan.ttuumu sende

aynen bızımde ılk bebiş
bende kıyafet almak ıcın sabırsızlanmıştım cın takvımı tuttu benım ama ona sakın ınanma. o tamamen şans yanı. yanı şansa tutmuştur. bı cok kız cıkanın oglu, oglan cıkanın kızı oldu yanı benım tanıdıklarımdan.
hıssetme meselesine gelince ben hıc hissetmedım ama 1 aylık fln hamıleyken ruyamda gördum oglum olacagını.

Benm normlde son adetm 23 subat ama gec dollenme olunca doktor 3 mart hesplicaz ddi subata göre erkek marta göre kiz :)
Anlamdm zaten ben.hamile.olmadan once erkek bebegim oldgnu grdum rüyamda snra senn gbi 1 aylıkken falan.gene bi erkek çocuk dogurmusum adni umut koymustum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…