• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik çubuğu

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
ya arkadaşlar kafayı yiyecem şu çubuğu nası bulacam bi yardımmm:emir_bebek:

canım öncelikle

googledan tickery factory yazıyorsun
açılan bölümden Pregnancy and Due Date Ticker yazan yere giriyorsun önce bi ticker çubuğu seçiyorsun sonrada onun üstünde haftalık takip için siöge seçiyorsun seçtikten sonra back dersen bi diğer bölüme geçer ordan açılan bölüme muhtemel doğum tarihini giriyorsun o tarihide goggledaki doğum tarihim bul yazan yerlerden bulabilirsin son adet tarihini girince çıkıyo

daha sonra en son sayfaya geliyosun sonra altta bi kod çıkıyo bb code yazan yerdeki kodu kopyalayım profiline geliyosun profil düzenle deyip profiindeki çizelge bölümüne yapıştırıyorsun

bende buna benzer bir form açmıştım ... bende çizelgeyi bi türlü beceremedim sonra gizemli arkadaşımın yardımıyla olduuuuuu.....

sevgiler

ewet caney orayı okudum ama onda eksik bilgi var
olmadı
senin miden bulanıyo mu ne zaman başladı

ewet caney orayı okudum ama onda eksik bilgi var
olmadı
senin miden bulanıyo mu ne zaman başladı

selam Adam

valla galiba yeni yeni bulanmaya başladı ... acaba psikolojikmi diyordum ama özellikle bugun sabah ciddi ciddi bulandı. em merak ettiğim konulardan biri şu mide bulantısı olayı...

zaten daha çok yeni 6 hafta

anca 6 haftadan sonra başlıyormuş bulantılar diye okumuştum

sen kaç haftalıksın ..
sende başladımı..
aynımıyız acaba dönem olarak

sevgiler

blucum bugün kesesini gördüm dr kalp atışı 20 gün sonra dedi
bana çok gibi geldi....

caney dr lar 6 haftada başlıyo mide bulantıları dedi
dr bana bugün keseyi görünce 4 artı üç gün dedi
sen kalp atışını duydun mu canım
transfer günün nezmandı

caney dr lar 6 haftada başlıyo mide bulantıları dedi
dr bana bugün keseyi görünce 4 artı üç gün dedi
sen kalp atışını duydun mu canım
transfer günün nezmandı

selam

galiba ben de de başladı mide bulantıları ben 6 haftalık

daha hiç bişey görmedik test gününden sonra 15 gün sonra gel dedi doktor

pazartesi gidecem...heyecan dorukda bu arada... benim değerim 395 çıkmıştı...yüksek değer demişti doktor...bakalım neler görcez p.tesi..
hepimiz için hayırlısı olsun
şunu diyim ben hala şoktayım inan onca denemeler onca tedaviler o yüzden inanamıyorum ki... donmuş denedim ben....bide...

gürüşürüz...

Back
X