Gebelik de Kizamikcik asisi sartmi Acil yaptiranlar yardim

Elzem25

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
76
0
16
İzmir
Merhaba arkadaslar bugun doktoruma danistim yaptirmam gerekirmi diye ben sormayana kdr hic bole bisey soylememisti bu zmna kdr ama ben sorunca basladi eet yaptir onemli bilmem ne demeye ben yaptirmak istemiyrm dedm sizce bu sartmi gebelikde tehlikeli mi geciren weya bilgisi olan yardim ederseniz sewinirim tesekkurler

gebelikte kızamıkcık aşısı kontraendikedir, yani kesinlikle yasaktır.
gebelikten önce yapılması aslında geçirmediyseniz iyi olur çünkü gebeyken bu hastalığa yakalanırsanız bebekte ciddi sorunlara yol açıyor.
aşıyı olduktan sonra bir süre korunmak gerekiyor.

gebelikte kızamıkcık aşısı kontraendikedir, yani kesinlikle yasaktır.
gebelikten önce yapılması aslında geçirmediyseniz iyi olur çünkü gebeyken bu hastalığa yakalanırsanız bebekte ciddi sorunlara yol açıyor.
aşıyı olduktan sonra bir süre korunmak gerekiyor.

Ya bunlari biliyorum arastirdigim kdriyla ztn canim ama ben bole bi tecrubesi olan weya etrafinda olanlarin tecrubesini mrk ediyorum. Hamileyken bunu gecirmen cok dusuk bi olasilikmis doktorum ddi ama bukdr dusuk bi olasiliga ragmen basindan gecen biri warmi burda lutfen yazsin

Ya bunlari biliyorum arastirdigim kdriyla ztn canim ama ben bole bi tecrubesi olan weya etrafinda olanlarin tecrubesini mrk ediyorum. Hamileyken bunu gecirmen cok dusuk bi olasilikmis doktorum ddi ama bukdr dusuk bi olasiliga ragmen basindan gecen biri warmi burda lutfen yazsin[/QUOTEssiyo]
Asiyi oldunuz mu lutfen banada yardim edin sadece kizamikcik asisi yokmus 3 lu karma asi varmis

Back
X