Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik de kuyruk sokumu ağrısı yahut bel tam anlayamiyorum yerini . normalmi arkadaşlar normalde birşey yok ama egilince tabiki çok değil ama aciyor. Endişeleniyorum normalmi
Gebelik de kuyruk sokumu ağrısı yahut bel tam anlayamiyorum yerini . normalmi arkadaşlar normalde birşey yok ama egilince tabiki çok değil ama aciyor. Endişeleniyorum normalmi
Bel kuyruk sokumu cok ayri kuyruk sokumu popoya yakin bi yer.benim agriyo inanilmaz kuyruk sokumum daha once rahatsizlik gevirmistim.yine belimde agriyo omurga egriligi var.yani hamilelikte eski rahatsizliklarim hep nuksetti