• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik değeri adet gecikmesi

eftal A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
10
1
1
26
Merhaba herkese4 ekim cumartesi günü adetimin 12 gün gecikmesi üzerine kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif çıktı değerim 1.20 6 ekim pazartesi günü gecikmem tam 2 hafta oldu ve çok hafif bir leke geldi bir de peçeteye çok açık pembe bi akıntı diş kanaması gibi rengi ve hemen kesildi daha olmadı bu sabah da herhangi bir lekelenme ve akıntım yok sadece hafif kramplarım oluyor arada adet düzensizliği kaynaklı mıdır acaba yoksa 3 günde kan sonucu değişir mi ve gebelik olsa 2 hafta gecikmede çoktan belli olmaz mıydı

Eltim tam gecikmenin 21. Günü ogrendi ondan önce 2 3 kere gebelik testi 2 kere de kan verdi negatif ti tarlusal kullandi ona rağmen gelmeyince test yapti çift cizgi aynı gün degeri 5 binlerdeydi

Yaa biraz umut verdi bana mesajınız ara lekelenmesi falan olmuş muydu acaba adete döner diye de kendimi umutlandırmıyorum çok

Eltim tam gecikmenin 21. Günü ogrendi ondan önce 2 3 kere gebelik testi 2 kere de kan verdi negatif ti tarlusal kullandi ona rağmen gelmeyince test yapti çift cizgi aynı gün degeri 5 binlerdeydi
Ben bu olaya aşırı şaşırıyorum ya. Bütün bilimsel şeyler yıkılıyor resmen ahahaha ama yakınım da da böyle adet olduğunu sanıp aslında hamile olanlar var . E eftal A sizde bence bi süre sonra tekrardan test verin ya da doktora gidin ultrason ile kontrol ettirin zaten beta değeri 1500-2000 arasında en azından hamilelik varsa keseyi görmüş olursunuz

Ben bu olaya aşırı şaşırıyorum ya. Bütün bilimsel şeyler yıkılıyor resmen ahahaha ama yakınım da da böyle adet olduğunu sanıp aslında hamile olanlar var . E eftal A sizde bence bi süre sonra tekrardan test verin ya da doktora gidin ultrason ile kontrol ettirin zaten beta değeri 1500-2000 arasında en azından hamilelik varsa keseyi görmüş olursunu
Ben bu olaya aşırı şaşırıyorum ya. Bütün bilimsel şeyler yıkılıyor resmen ahahaha ama yakınım da da böyle adet olduğunu sanıp aslında hamile olanlar var . E eftal A sizde bence bi süre sonra tekrardan test verin ya da doktora gidin ultrason ile kontrol ettirin zaten beta değeri 1500-2000 arasında en azından hamilelik varsa keseyi görmüş olursunuz
Umarım adete dönmez birkaç gün daha bekleyeyim ona göre test veririm tekrar 🙏🏻🙏🏻

Back
X