Gebelik dönemi problemli geçenler

haticekose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
8
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar gebeliğim 10+1 günlükken geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu hemen dr.gittim bebeğim iyiydi dr kanamanın yerleşirken oluşan damar çatlaması sonucu olabileceğini söyledi progestan iğne ve iki serum verdi bugün 10+5 günlük oldu ama azda olsa kahverengi akıntılarım devam ediyor ve vajina ve anüs bölgemde zonklama şeklinde ağrı var bu normalmi daha öncede bir düşük yaşadım o yüzden korkuyorum bu tür şikayetler yaşayan arkadaşlarım varsa benimle paylaşsın lütfen morale ihtiyacım var allah nasip ederse bu ilk bebeğimiz olacak eşim ve bende çok istiyoruz lütfen dualarınızıda eksik etmeyin.

Merhaba arkadaşlar gebeliğim 10+1 günlükken geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu hemen dr.gittim bebeğim iyiydi dr kanamanın yerleşirken oluşan damar çatlaması sonucu olabileceğini söyledi progestan iğne ve iki serum verdi bugün 10+5 günlük oldu ama azda olsa kahverengi akıntılarım devam ediyor ve vajina ve anüs bölgemde zonklama şeklinde ağrı var bu normalmi daha öncede bir düşük yaşadım o yüzden korkuyorum bu tür şikayetler yaşayan arkadaşlarım varsa benimle paylaşsın lütfen morale ihtiyacım var allah nasip ederse bu ilk bebeğimiz olacak eşim ve bende çok istiyoruz lütfen dualarınızıda eksik etmeyin.

merhaba bende bugun testte ogrendim hamile oldugumu ve aksam bendede kahverengi lekelenme oldu ilk hamileligimde dusukle sonuclandi bende cok korkuyorum simdi ve bende sol kasigimda sanci hissediyorum insaallah busefer bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz rabbim bebeklerimizi bize bagislasin kucagimiza almamizi nasip etsin amin

öncelikle ikinizede tebrikler rabbim kucaginiza almayida nasip eder insallah. hamileligimin 8-10. hafta arasinda benimde kahverengi lekelenmelerim olmustu dinlen dedi dotor gecmedi en sonunda progestran verdi 4 günde gecti, o lekelerin bebekle alakasi yoktu yerlesme kani eski kan dendi hep, bol bol dinlenin sivi tüketin ve progestrani ihmal etmeyin ben 15. haftama kadar kullandim

Teşekkürler arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun inş bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alabilelim normalde hiç bir şey için tedirgin değilimdir ama bu bambaşka bir şeymiş bugün biraz ağrım var lekelenmemde bitti sayılır ama az miktarda kum gibi geliyor yarın dr gidicem dilerim herşey yolunda olur

merhaba bende hala bu kahverengi var ve cok korkuyorum insaallah bisey olmaz bebeklerimizi saglikli bisekilde kucagimiza aliriz rabbim bebeklerimizi korusun

inşallah bebekleriniz sağ salim tutunurlar bende ilk 7,5 haftalıkken doktorum rahim içinde kanlanma var kanaman olabilir demişti ama olmadı geçti çok şükür sonra şu an 36.haftadayız allah size de bu günleri görmeyi nasip eder inşallah

inş almira çok teşekkürler sanada hayırlı olsun buarada senin için çok sevindim hayırlısıyla bebişini kucağına alıp kokulu kokulu öperken bizlere de dua etmeyide unutma biliyorsunuz hamile ve lohusa bayanların duaları kabul olurmuş.

inş ecrin peki sen dr gitmedin mi?

ben bugun aksam gittim doktor ultrasonda bakti daha yeni hamilelik dedi 3haftalik kanama normal hamileligin ilk ayinda olur dedi ilaclar verdi dikkat et az hareket et dedi 3 hafta sonra tekrar gidicem icim rahatladi biraz insaallah isteyen herkese rabbim bu sevinci yasatirsaglikla kucagimiza almamizi nasip eder

inş canım sen genede istirahat etmeyi ihmal etme bende gittim bugün maşallah iyi ama dr iğne vurdu yatışa devam kese biraz düzensiz inş bu günler hepimiz için hayırlısıyla geçer böyle tetikte hamilelik yaşamak huzursuz edici rahat sorunsuz kolay gebelik yaşanları şuaralar çok kıskanıyorum inş yakın zamanda bizde tadını çıkara çıkara gebelik geçiririz.

merhaba kizlar doktor idrar yolu iltihabin var dedi ilac verdi tek kullanimlik suya dokulup iciliyo benim daha cok yanmam oldu simdi duramiyorum acisina acaba bebege bizarari olurmu

bende sorunlu gebelik yasamıstım yaklasık 4 ay progesteron kullandım ve 4 ay devam eden kahverengi kanamam olmuştu.. pembe renklı olmadığı surece kahverengi kanama tehlikeli değil demişti drum ama önemli olan dinlenmek kendini zorlamamak uzanmamak.. bahsettiğiniz tek kullanımlık ılacıda kullandım idrar yolu enfeksiyonu için tedirgin olucak biseyyok olsaydı ınanın drlar vermezdi..şimdi 2 buçuk aylık sağlıklı bir oğlum var maşallah..Allah sizlerede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

:emir_bebek: canım allah bağışlasın sağlıkla bebişini büyüt inş bu tür sonu güzel sonuçlanan gebelikler duyduğum zaman içim biraz rahatlıyor temennin için teşekkürler inş bizlerde hayırlısıyla kucaklarımıza alırız yavrularımızı

selam bayanlar Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bende 9+2 haftalık hamileyim.kesem olması gereken yerin altındaymış kesem çok düzgünmüş ama kesenin yan tarafında sanki kan toplaması gibi bişey varmış. sürekli diken üstünde duruyorum. şuan hiç bir sıkıntım yok aslında ama doktora telefon açtığımda kanaman yok değilmi diye sorup duruyo. sanki benim durumumda olan birinin kanaması mutlaka olması gerekiyomuş o kadar riskli sanki hissediyorum ama Allahıma bin şükür kanamam vs bişey olmadı Allahımda yaşatmasın. Ama sürekli dinlen dedi.evde çok önemli yapman gereken şeyler haricinde sürekli yatman gerekiyor dedi. çok korkulu bir hamilelik geçiriyorum. Acaba bebeğimin kalbi durmuşmudur diye düşünmeden yapamıyorum. hergün baksa ultrasonla görmek istiyorum bebeğimi. Allahım ne olursun beebklerimizi bizden ayırma

Back
X