Canim o şekilde hamile olman imkansizsevgilimle ayın 12 sinde onda boxer varken sürtüşme oldu boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum 15 inde ad,et olmam lazımdı belirtilerim vardı 15 inde olmadım (GEÇEN AY AD ETİM 3 GÜN SÜRDÜ NORMALDE 5 ) sonra başka program kurdum ayın 17 sine attı bekledim yine olmadım belirtilerim vardı ayın 23 ü hala olmadım düne kadar belirtilerim vardı şu an yok 7 gün gecikti ge, be ihtimali var mıdır mümkün mü !!ilk defa bu kadar gecikti ve tedirgin oldum böyle saçma bir sebepten olabilir mi ? adet söktürücü çay içtim dün sabah akşam karnım baya ağrıdı yine olmadım şu an ağrım yok ? test yapsam ne zaman yapmam lazım en erken sonuç için
intde var falan diyolar amaCanim o şekilde hamile olman imkansiz
Yok olmaz zevk suyuyla sürtünmeyle olack iş degil ointde var falan diyolar ama
teşekkürler o zaman gecikmesi normalYok olmaz zevk suyuyla sürtünmeyle olack iş degil o
teşekkürler idrar vericem de ne zaman veriyim en erken ne zaman çıkarNe zamna ikna olacaksın olmadığına diğer konuna da yazdı insanlar eğer emin değilsen kan verip ikna olabilirsin
Kan verirsrn net çıkar hem hamile değilsen neden olmadığını öğrenirsin doktor söylerteşekkürler idrar vericem de ne zaman veriyim en erken ne zaman çıkar
Hamile kalman imkansızsevgilimle ayın 12 sinde onda boxer varken sürtüşme oldu boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum 15 inde ad,et olmam lazımdı belirtilerim vardı 15 inde olmadım (GEÇEN AY AD ETİM 3 GÜN SÜRDÜ NORMALDE 5 ) sonra başka program kurdum ayın 17 sine attı bekledim yine olmadım belirtilerim vardı ayın 23 ü hala olmadım düne kadar belirtilerim vardı şu an yok 7 gün gecikti ge, be ihtimali var mıdır mümkün mü !!ilk defa bu kadar gecikti ve tedirgin oldum böyle saçma bir sebepten olabilir mi ? adet söktürücü çay içtim dün sabah akşam karnım baya ağrıdı yine olmadım şu an ağrım yok ? test yapsam ne zaman yapmam lazım en erken sonuç için
hamile kalır mıyım ki ?Kan verirsrn net çıkar hem hamile değilsen neden olmadığını öğrenirsin doktor söyler
farkı olaylar olmuştu ondan dolayıEski konularınıza baktım da eylülden beri hep aynı soruyu sormuşsunuz. Eylülden beri hamile kalmadıysanız yine kalmazsınız. Ayrıca madem bu kadar korkuyorsunuz neden korunmak aklınıza gelmiyor.
Değilsin ama inanmıyorsun tahlil yaptır bir daha ilişki yaşayacaksan korunhamile kalır mıyım ki ?
çok teşekkürlerrrDeğilsin ama inanmıyorsun tahlil yaptır bir daha ilişki yaşayacaksan korun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?